Borderlands 3 fännid segaduses – kas mäng ilmub septembris, oktoobris või hoopis novembris?

0
179

Borderlands seeria fännid on juba aastaid oodanud seda hetke millal Gearbox ametlikult Borderlands 3-st teatab. Eelmisel nädalal see lõpuks ka juhtus, kuid millal mäng ametlikult ilmub, selle kohta infot aga ei jagatud.

Nüüd on aga fännid segaduses, sest erinevad allikad räägivad täiesti erinevatest aegadest. Kohe Gearboxi pressikonverentsi ajal kinnitasid esimesed allikad, et Borderlands 3 on oodata novembris 2019. Kuid päev hiljem olid fännid juba veendunud, et mäng ilmub 1. oktoobril 2019. Põhjuseks Borderlands 3 treileris olevad numbrid “1” ja “10”, mida näeb 1:41 ja 1:52 juures. Selle viimase kuupäeva kasuks räägivad ka faktid, et oktoobris 2019 tähistab Borderlands oma 10. aastapäeva ja tegemist on teisipäevaga.

Eile, esimesel aprillil ilmus aga Twitteris välja ka kolmas kuupäev – 13. september. Koos kuupäevaga ilmus Twitterisse ka video, mis vihjab sellele, et Borderlands 3 arvutiversioon võib olla Epic Games Store’i eksklusiiv. Mõlemad postitused küll hiljem kustutati kuid üks Twitteri kasutaja, Wario64 jõudis neid enne märgata ja jagas infot ka teistega. Mitmed fännid arvavad, et antud kuupäeva puhul on tegemist Gearboxi poolse aprillinaljaga.

Millal siis ikkagi ilmub Borderlands 3? Milline neist võimalikest kuupäevadest on see õige? Sellele peaks vastus saabuma juba homme, 3. aprillil, mil Gearbox mängu kohta rohkem infot jagab.