Call of Duty: Modern Warfare tuleb cross-play ja co-op võimalusega

0
126

Activision teatas ametlikult Call of Duty: Modern Warfare tulekust, näitas treilerit ja jagas infot mängu kohta.

Infot Call of Duty: Modern Warfare kohta lekkis välja juba eelmisel nädalal, kuid neid uuendusi, mida see mäng endaga kaasa toob, ei osanud ilmselt keegi oodata. Modern Warfare saab olema esimeseks mänguks Call of Duty mänguseerias mis hakkab toetama cross-play võimalust arvuti ja konsoolide vahel.

Lisaks on Activision (lõpuks ometi) saanud aru, et Season Pass on iganenud ärimudel ning see toodab rohkem kahju kui sellest kasu on. Seetõttu on Activision otsustanud Season Passi minema visata, et hilisemad lisakaardid ja muud lisad mitmikmängule ei killustaks mängijate kogukonda.

Kuid see pole veel kõik, lisaks lubab Activision, “täiesti uus koosmängimise võimalust, mis sisaldab strateegiliste koostöömissioonide kogumit, mis on kättesaadav kõikidel oskuste tasemetel.”

“Me loome emotsionaalselt laetud kogemust, inspireerituna tänapäeva maailma uudiste pealkirjadest, kus reeglid on hallid ja lahingute piirid on hägused,” ütles Infinity Ward’i juht Dave Stohl.

“Mängijad liituvad mitmekülgse rahvusvahelise erivägede ja vabadusvõitlejatega, kes käivad haaravatel ja südame kiiremini põksuma panevatel missioonidel erinevates Euroopa linnades ja Lähis-Ida avarustes. See on intensiivne, põnev ja me ei jõua ära oodata millal meie fännid seda oktoobris mängida saavad.”

Call of Duty: Modern Warfare ilmub PC, PS4 ja Xbox One’i jaoks 25. oktoobril. PC versioon on saadaval ainult Blizzardi Battle.net kaudu.