Cyberpunk 2077 ei paku moraalisüsteemi, kuid pakub erinevaid armusuhete võimalusi

0
99

Samamoodi nagu Witcheri seerias ei olnud moraalisüsteemi, ei olevat ka Cyberpunk 2077 puhul selget hea või paha teed. Mängu arendaja on kinnitanud, et nad jätkavad senise traditsiooniga, lubades mängijal langetada moraalselt hallis tsoonis olevaid otsuseid.

Kuigi mingit hea ja paha süsteemi pole, on mängijatel soovi korral võimalik kogu mäng läbi teha nii, et nad ei tapa selle jooksul mitte ühtegi vastast. Tõsi, see nõudvat väga head planeerimist, head hiilimisokust ja punktide kasutamist selliselt, mis võimaldab sul paremini hiilida, kasutada relvi nii, et sa vastaseid ei tapa ning teha õiges kohas otsuseid mis lubavad sul vältida inimeste tapmist mängus.

Kui sind aga huvitavad armusuhted mängus, siis CD Projekt Red lubab, et erinevaid võimalusi selleks on mängus rohkem kui Witcher seeriates oli. Erinevalt Geraltist kes oli ainult huvitatud naistest ja kes oli huvitatud põhiliselt kahest peategelasest, tehes väikseid kõrvalpõikeid lõbumajas ja mujal, lubab Cyberpunk 2077 valida sul tegelase sugu ning tema seksuaalseid eelistusi, pakkudes seeläbi suuremaid valikuvõimalusi.

Cyberpunk 2077 ilmub 16. aprillil 2020 arvuti, PS4 ja Xbox One’i jaoks.