Cyberpunki autor on veendunud, et ta teab vingujatest paremini kuidas tema looming välja peaks nägema

0
174

Kuigi Cyberpunk 2077 oli üks suurimaid hittmänge käesoleva aasta E3-l, siis leidub hulgaliselt ka neid kes treileris ja demos nähtu üle vinguvad.

Peenisega tüdruk suutis tekitada ebamugavustunnet ning ajas nii mõnegi marru, sest nende arvates naeruvääristab CD Projekt Red transseksuaale. Aga peenisega tüdruk pole kaugeltki mitte ainuke teema, mille üle vingutakse. Näiteks Rock Paper Shotgun arvates pakkus Cyberpunk 2077 demo viletsat relvade käsitlemise ja häkkimise mehaanikat ning igavaid stereotüüpe. Eelkõige aga tundis artikli autor muret selle üle kuidas Cyberpunkis käsitletakse mittevalgete kultuure, tundes ennast ebamugavalt kui ta pidi tulistama musta nahavärviga inimesi, keda kujutati loomadena.

Lisaks on hulgaliselt ka neid, kelle arvates Cyberpunk 2077 maailm on valesti loodud, sest see ei kujutavat Cyberpunki maailma õigesti ning soovitavad CD Projekt Red’il mängu arendusse kaasata Cyberpunki looja Mike Pondsmith.

Kogu see kriitika Cyberpunk 2077 teemal on äratanud ka Mike Pondsmithi tähelepanu, kes otsustas vingujatele vastata. “Kui ma ei oleks mänguga aktiivselt seotud, oleks mul aega rohkem ära teha. Hetkel on mul vaevalt enda elu,” kirjutas Pondsmith Redditis.

“Mis puutub Loomadesse–KOGU NEETUD IDEE on selles, et nad arvavad iseennast olevat JÕULISED, OHTLIKUD, METSLOOMAD. Oleks võinud arvata, et leedi nimega “Sasquatch” oleks neile vihje andnud.”

Cyberpunki autor kiidab heaks ka Voodoo Poisid, kinnitades et isegi Creole on tehtud õigesti. Lõpetuseks aga kirjutab Pondsmith, “Kes kurat SA oma arvates oled, et tuled MULLE ütlema kas MINU looming on tehtud õigesti või mitte?”

Vaata ka PlayStation Access’i intervjuud Mike Pondsmithiga: