Dead Island 2 ei olegi veel surnud

0
137
Dead Island 2

Mäletate veel seda ägedat Dead Island 2 treilerit 2014. aasta E3-lt? Koch Media juht Klemens Kundratitz kinnitas gamesindustry.biz-le, et see mäng ei ole kuhugi kadunud.

Dead Island 2 kallal on tänaseks töötanud juba päris mitu mängustuudiot. Algselt tegeles mängu arendamisega Techland, kes hiljem suundus edasi Dying Lighti juurde ning 2012. aastal anti Dead Island 2 arendamine edasi Yager’ile. Seoses erimeelsusi Deep Silver’iga oli Yager aga sunnitud 2015. aasta juulis projektist loobuma ning kuulutas välja pankroti. 2016. aasta alguses teatas Deep Silver, et nad on leidnud mängule uue arendaja, kelleks oli Sumo Digital. Käesoleva aasta alguses aga anti mängu arendamine üle briti mängustuudiole Dambuster Studios, kellelt on varem ilmunud Homefront: The Revolution, mis 2016. aastal sai kriitikutelt ja kasutajatelt üliviletsad hinded.

“Vaadake, Dead Island on meie jaoks väga oluline kaubamärk ja me peame seda õigesti tegema. See [pikale veninud arendus] on tunnistus meie pühendumusest, et seda õigesti teha,” teatas Kundratitz.