Death Stranding sai uue treileri ja ilmumiskuupäeva

0
120

Lõpuks ometi, pärast kõiki neid häguseid kohvitassipilte ja Death Strandingu kraami müümist, on Kojima jõudnud nii kaugele, et lasi välja uue treileri, mida eile õhtul kõik suuremad fännid näha said. Mis aga olulisem info, koos treileriga tehti teatavaks ka mängu ilmumiskuupäev – PlayStation 4 eksklusiivmäng Death Stranding ilmub 8. novembril 2019.

Uus treiler näitab veidi ka mängu ennast, andes mingisuguse ettekujutuse sellest, mida mäng pakub. Loomulikult ei saa üle ega ümber BB’ta (Bridge Baby ehk siis maakeeli silla beebi), aga näha saab ka maailma avastamist, isegi natuke hiilimist ja kaklust, vaime ja kotist väljavõetavat redelit, et siis sellega künka otsa ronida.

Lisaks Norman Reedusele (Sam) saab mängus näha ka teisi rohkem või vähem tuttavaid näitlejaid – Mads Mikkelsen (Cliff), Léa Seydoux (Fragile), Margaret Qualley (Mama), Quillermo Del Toro (Deadman), Nicolas Winding Refn (Heartman), Tommie Earl Jenkins (Die-Hardman), Troy Baker (Higgs), Lindsay Wagner (Amelie).

Sony tegi avalikuks juba ka Death Strandingu erinevad komplektid mida tellida saab.

Standard Edition

Tavalise komplekti eeltellimisel saad omale vautšeri, millega saab alla laadida Chibi Ludensi PSN avatari ja mängu ilmumisel PS4 dünaamilise tausta. Lisaks saavad mängu eeltellijad omale mängus lahti lukustada:

  • Sam’i kuldsed päikeseprillid
  • Kuldse mütsi
  • Kuldse kiiruse skeleti, mis suurendab Sam’i kiirust
  • Kuldse soomusplaadi

Special Edition

Digital Deluxe Edition

Collector’s Edition