Devil May Cry 5 Trish näitab ameeriklastele tagumikku

0
524

Peale uue paranduse 1.07 saabumist näitab Trish nüüd tagumikku ka ameeriklastele, kuid mingil veidral põhjusel peegeldavad PS4 Euroopa versioonis Trishi tagumikult endiselt valguskiired vastu. Kas eurooplasi võib tõesti paljas naisterahva tagumik rohkem häirida kui ameeriklasi?

Kui Devil May Cry 5 välja tuli märkasid Euroopa ja Ameerika kasutajad, et mängu PS4 versioon erineb PC ja Xbox One omast. Nimelt on ühes vahestseenis, kus Dante Trishi ühe koletise käest päästab, Trishi paljas tagumik nii läikima hõõrutud, et sellelt peegeldab valgus vastu. Kuna tegemist on 18+ mänguga ning PS4 Jaapani versioonis, PC ja Xbox One’i peal seda probleemi pole, tekitas see PS4 kasutajates Põhja-Ameerikas ja Euroopas küsimusi. Alljärgnevas videost leiab nimetatud vahestseeni tsenseerimata ja tsenseeritud versiooni.

Nüüd on Capcom välja lasknud uuenduse 1.07, mis eemaldas peegelduse küll Põhja-Ameerika versioonis, kuid jättis Euroopa versiooni nii nagu enne – valgust peegeldava tagumikuga.

Sony käitumine tekitab kasutajates hämmastust, kuid paljud arvavad, et tegemist on Sony hiljutiste reeglitega Euroopas, mille eesmärgiks on PS4 peal vähendada seksuaalset sisu. See omakorda on tekitanud PS4 kasutajates küsimusi, et mis juhtub tulevikus näiteks selliste teostega nagu Cyberpunk 2077, mis sisaldab täielikku alastust. Kas Cyberpunk 2077 PS4 versioon Euroopas saab olema täielikult tsenseeritud?


Hideaki Itsuno ja Capcom on hakkama saanud tõelise meistriteosega. Devil May Cry 5 näeb suurepärane välja ja pakub mängurõõmu algajale ning profile.
Loe Devil May Cry 5 arvustust siit…