E3 2019 – EA PLAY ja mingi kaikaga vehkiv poiss

0
90

Käesoleval aastal otsustas Electronic Arts tavapärase pressikonverentsi asemel hoopis oma EA Play ürituse koos striimiga korraldada. Pean nentima, et see oli õige otsus, sest sisuliselt ei olnud EA’l sel aastal mitte ******* näidata.

Üsna negatiivse mulje jättis juba nende striimi algus. Tundub, et nad ei suutnud omakeskis asja korralikult läbi mõelda ja teostus oli nagu ta oli. EA Play alguses vahetati kaamerat kahe tegelase vahel, kes siis pidid sissejuhatust tegema ja rahvast üles ergutama, 2 ja pool minutit hiljem andsid nad alla ja nüüd tuli järgmised 12 minutit tühja vaadata ja oodata millal Star Wars Jedi: Fallen Order hakkab. Mida pekki mehed, milleks see vajalik oli?

Lõpuks jõuame me siis mu selle aasta ühe kõige oodatuma teose juurde – uus Star Wars’i mäng, mis pole mingi mõttetu tühipaljas multiplayer, vaid pakub meile üksikmängule põhinevat suurepärast lugu või noh seda on meile kogu aeg vähemalt lubatud… EA Play on nüüd see koht kus nad näitavad mängu ja selle paremaid palasid, et sinus veelgi rohkem huvi äratada. Ainult mida ei tekkinud… oli huvi… Vastupidi, kogu senine huvi mängu vastu sai nagu käega ära pühitud.

Ekraanil näidatakse mingit noort poisiklutti kes on kusagilt mingi ägeda kaika (valgusmõõga) leidnud ja siis nüpeldab nüüd sellega vastaseid. Tuimalt nüpeldab, ilma igasuguse isikupärata, ei mingit ägedat koreograafiat, lihtsalt peksab nagu vana talumees oma malakaga. Kõige veidram on see, et aastaid armees teeninud ja treeninud vastased saavad selle kaikaga poisi käest peksa. WTF? Vahepeal saab näha ka Titanfalli mängudest tuttavat ägedat seinajooksu, ainult et titaane sel korral pole. Titaani asemel on sel korral pisike droid BD-1, Disney saab uue Star Warsi droidi mänguasju jälle müüma hakata.


E3 2019 ajakava – millal ja mida vaadata

Järgmisel nädalal toimub Los Angeleses iga-aastane suurüritus Electronic Entertainment Expo ehk E3. Uksed on külastajatele avatud 11. juunist kuni 13. juunini. Ürituse ja sellele...


Mängu jooksul ilmuvad ekraaninurka ka teated, et hei sul on nüüd juba kaks skill punkti, mida kasutada saab. ootan endamisi kannatamatult, et ole nüüd hea mees võta see menüü lahti ja näite meile neid skille kuhu neid punkte kasutada saab. Persetki, näitavad nad jeeee. Ühesõnaga kui mäng läbi saab avastan ma, et igasugune vaimustus mängu vastu on täielikult kadunud. See mäng ei suutnud seekord minus mitte mingisuguseid positiivseid muljeid tekitada. Täiesti tavaline keskpärane kraam, mille eest küll käsi ei tõuse täismängu hinda välja käima. Kurb, paistab järjekordne Star Wars mängude FAIL tulevat siit. Palun äratage Star Wars 1313 uuesti ellu, see tundus üks igavesti äge asi olevat, võrreldes senise EA toodetud jamaga.

Peale Star Warsi võib sisuliselt EA Play striimi kinni panna, kui sa just suur Apex Legends’i sõber pole, uued skinnid jne. Peale Apexit näidatakse ja räägitakse Battlefield V uutest kaartidest ja kraamist, see on koht kus mu suurema poisi silmad särama lähevad – Battlefield V Pacific Theater. See on see piirkond mis talle Teise maailmasõja mängude juures kõige rohkem meeldib.

Mida veel? Ah õige uus, veelgi võimsam, veelgi parem, veelgi tehnilisem jne. uus FIFA ning sinna kõrvale Madden NFL. Pärast seda tuleb Sims 4-st kah juttu ning kui ikka veel pole igavuse kätte ära surnud, siis tulevad jutud arendajatega ja muu kraam.

Kõike seda saad järele vaadata siit või veel parem, aja kokkuhoiu mõttes saad kõik olulise kätte alljärgnevast 3 minutit ja 42 sekundit pikast videost: