EA jätab käesoleval aastal E3 pressikonverentsi vahele

0
117

EA teatas, et nad ei korralda sel aastal E3 pressikonverentsi, vaid keskenduvad hoopis oma kogukonnale korraldatud üritustele.

EA Play toimub ajavahemikul 7. juuni kuni 9. juuni ning pakub otseülekannet erinevatest üritustest, kus vaatajad näevad “vähem jutustamist ja rohkem mängu”, keskendudes täielikult tulevastele mängudele.

“Me jätame käesoleval aastal E3 pressikonverentsi vahele ja asendame selle mitmete live-striimidega, mis toimuvad ürituse esimese kahe kahe päeva jooksul, tuues teieni rohkem seda mida te ütlesite, et te soovite – rohkem mängu ja infot meeskondadelt kes mänge loovad,” kirjutati EA pressiteates.

“Nädalavahetused on mõeldud mängimiseks ja sel aastal toimub EA PLAY fännifestival laupäeval, 8. juunil ja pühapäeval, 9. juunil, kus mängijad saavad proovida meie mänge. Meie Creator’s Cave’st Hollywood Palladium’is toimuvad ka live-striimid pakkudes näha mänge meie vaatajatele onlines.”

EA ei ole esimene suurtest ettevõtetest kes on otsustanud oma E3 plaane muuta. Peale oma eelmise aasta äpardunud E3 pressikonverentsi on Sony otsustanud käesoleval aastal täielikult E3 vahele jätta ja korraldada oma eraldiseisva ürituse. Sony jättis eelmisel aastal ära ka oma PlayStation Experience ürituse, mis tavaliselt toimub detsembris. Paljude arvates viitavad need märgid sellele, et Sonyl on plaanis teavitada varsti oma uue põlvkonna konsooli ilmumisest.

Nintendo ja Microsoft on mõlemad sotsiaalmeedia vahendusel oma fännidele kinnitanud, et nad osalevad käesoleva aasta E3-l.