EA kinnitab, et PS5 ja Xbox Scarlett mängud ilmuvad järgmisel aastal

0
151

Kui kellelgi oli veel kahtlusi, kas PlayStation 5 ja Xbox Scarlett ikka ilmuvad järgmisel aastal, siis Electronic Arts’i juht Blake Jorgensen kinnitab, et nende mängud ilmuvad uue põlvkonna konsoolidele juba järgmisel aastal.

Aktsionäride koosoleku ajal lubas Jorgensen, et ettevõte “teeb kõvasti tööd järgmisel aastal ilmuvate uue põlvkonna mängude kallal”. “Minu arust on see ilmselge. Ma arvan, et kõik mänguturul teevad seda. Nagu varem on juhtunud, ei tule mitte kõik mängud kohe Gen 5-le kohe välja. Ilmselgelt mängud nagu Madden, tood sa Gen 5 versiooni välja kohe kui Gen 5 konsoolid mõõgile tulevad, mitte siis kui Madden ise ilmub. Me oleme Gen 5 jaoks valmis ja oleme sellest väga põnevil ja oleme sellega töötanud juba mõnda aega,” lisas Jorgensen.

Nädal tagasi teatas ka Techland, et Dying Light 2 ilmub Sony ja Microsofti uue põlvkonna konsoolidele.

Kuigi Sony pole ametlikult veel teatanud millal PS5 ilmub, siis Microsoft on kinnitanud, et Xbox Scarlett ilmub 2020. aasta pühadeks, mis tähendab, et suure tõenäosusega on samal ajaperioodil oodata ka Sony uut konsooli. Tõenäoliselt enne uue põlvkonna Xboxi ilmumist, lootes konkurendi ees edumaad saavutada