Epic lisab Fortnite’i robotid, kes jäljendavad mängijate käitumist

0
147

Epic plaanib mitmesuguseid muudatusi, et parandada Battle Royale mängulaadi.

Fortnite’i järgmine uuendus võimaldab paremini kokku sobitada sarnaste oskustega mängijad, et luua õiglasemaid mänge. Uus süsteem annab võimaluse ka viletsamatele mängijatele, kel muidu polnud Fortnite’s võimalustki võita heade mängijate vastu. Parematele mängijatele pakub see omakorda suuremat väljakutset.

Uus matchmakingu süsteem peaks mängijateni jõudma juba sel nädalal. Epic lubab sellel pilgu peal hoida ning testimise käigus siis seda vastavalt vajadusele parendada.

Uue süsteemi toetuseks plaanib Epic järgmise hooaja alguseks lisada Battle Royale mängulaadi ka robotitest mängijad, kes jäljendavad inimestest mängijate käitumist Fortnite’is. Eesmärgiks on pakkuda mängijatele paremaid võimalusi oma oskuste parendamiseks.

Robotite lisamine mängu aitab lühendada ka ootejärjekorda nendel puhkudel kui ei suudeta leida piisavalt palju sarnaste oskustega mängijaid. Sellisel puhul aitavad robotid tekkinud tühemikke täita ja mäng võib kiiremini alata.

Fortnite’i järgmise hooaja algust pole veel ametlikult teatatud, kuid kõik märgid viitavad, et see peaks algama oktoobri esimeses pooles.