Fortnite’i mängija sai striimimise keelu, sest ta mängis koos mängijaga kes Twitchis striimida ei tohi

0
723
Cody

Fortnite’i mängija Cody “Clix” Conrod sai Twitchilt seismepäevase striimikeelu pärast seda kui ta mängis koos Zayn’iga, kellel on Twitchis eluagne striimimise keeld.

Clix on juba teine kasutaja, kes on Twitchilt karistada saanud selle eest, et ta mängis koos Zayniga ja striimis seda Twitchis. Eelmisel nädalal sai sama asja eest karistada Fortnite’i mängija ja striimer Khanada, kes sai sama tegevuse eest kolmepäevase keelu. Clix imestas Twitteris, et miks ta täpselt sama asja eest sai pikema karistuse.

Zayn sai Twitchist eluagse striimimise keelu, sest ta tegi ajutise keelu ajal omale teise kasutaja ja jätkas sealt striimimist. Khanada ja Clix aga said mõlemad karistada, sest Twitchi reeglite järgi ei tohi sinu striimis olla inimest kes on Twitchi kasutamise keelu saanud. See, et Clix võttis oma striimis Zayni hääle maha ei ole Twitchi jaoks piisav vabandus.

Twitchi veidrad reeglid ja olematu kasutajatugi on üheks põhjuseks miks kasutajad on Twitchist tüdinenud ja otsivad Twitchis striimimisele alternatiive. Käesoleva aasta jooksul on Twitchist lahkunud juba mitmed populaarsed striimerid.