Forza Horizon 4 sai omale Battle Royale mängulaadi

0
82

Kui sa arvasid vahepeal, et nüüd peaks olema Battle Royale mängudest juba küllalt, siis Microsoft nii ei arva. Miks mitte proovida seda hoopis autodega?

Forza Horizon 4 sai omale Battle Royale mängulaadist inspiratsiooni saadud mängulaadi Eliminator. Võistlustulle astuvad 72 mängijat, kes saavad nautida Suurbritannia avatud maailma, elimineerida vastaseid üks ühele sõitudes, korjata autole uuendusi või uusi kiiremaid autosid. Samal ajal aga tõmbuvad areeni seinad aga üha rohkem kokku, sundides mängijaid väiksemale alale kokku kuni viimase võistluseni, kus selgitatakse välja parimatest parim.

Kõik võistlejad saavad omale alguses 1965. aasta Mini Cooperi, millega tuleb siis otsida uusi autosid või uuendusi. teise mängija elimineerimisel saad valida kas sa võtad tema auto omale või uuendad oma sõidukit.

Muidugi võid sa ka kuhugi peitu pugeda, kuid siinkohal tasub olla ettevaatlik, sest areeni seinad liiguvad kiiresti ning ala jääb väiksemaks ja väiksemaks, kuni see saavutab oma lõpliku suuruse ja kõik alles jäänud mängijad peavad finiši poole sõitma hakkama. Esimene kes finišijoone ületab kuulutatakse mängu võitjaks.