Halloween ja videomängud

0
163

Oktoobri lõpp on lähenemas ning lisaks pakutavatele Halloweeni soodustustele on mitmed videomängude arendajad alustanud Halloweeni teemalise kraami lisamisega oma mängudesse.

Overwatch Halloween Terror 2019 algas 15. oktoobril ja kestab kuni 4. novembrini. Overwatchi Halloweeni üritus toob endaga kaasa uut kosmeetilist kraami, sealhulgas uued introd Ashe ja McCree jaoks, kõrvitsaga võidupoosid Pharah’i, Reinhard’i ja Sigma jaoks, viis legendaarset skinni ja mitmesugust muud kraami.

Sea of Thieves sai omale Fort of the Damned nimeline uuenduse, mis lubab sul nüüd oma aluspesu värvi muuta. Õnneks pole see siiski ainuke mida Halloweeni hooaeg endaga kaasa toob. Mäng sai omale üliraske luukerede kindluse, uued mängulaadid areenil, uued riided, relvade skinnid, lemmikloomade skinnid, uue laeva ja muud kraami.

PlayStation Store’is algas suur Halloweeni sooduskampaania, kust on võimalik kuni 1. novembrini omale kuni 60% soodsamalt mitmesuguseid mänge osta. Kui soovid pakkumistega lähemalt tutvust teha, siis kliki siia.

Eelmisel kuul ilmunud Borderlands 3 saab omale Halloweeni teemalised skinnid, et saaksid valmistuda Bloody Harvest nimeliseks ürituseks, mis algab kuu lõpus.

Populaarne online mäng Black Desert saab samuti Halloweeni uuenduse koos eksklusiivsete auhindadega. Seiklusega liitunud mängijatel tuleb üles leida Halloweeni boss Spook, keda tuleb niikaua peksta kuni ta teile asjad maha pillab. Lisaks saab koguda musta kangast, kui 10 kokku saad, siis saad kanga vahetada mitmesuguste erinevate kostüümikomplektide vastu. Kõrvitsa vaimu jagatud missiooni tegemisel saavad mängijad omale 100 energiat ja 150 kogemuspunkti. Erinevate väljakutsete tegemisel aga on võimalik teenida Halloweeni münte ja kommi, mida saab hiljem erinevate auhindade vastu vahetada. Halloweeni üritused kestavad kuni 6. novembrini.

Apex Legends tuli lagedale uue mängulaadiga Shadowfall, mida saab mängida kuni 5. novembrini. Kui tavaliselt on Apex Legends’is surma saamine üks paha asi, siis Shadowfallis muutub surma saanud mängija ülikiireks zombiks, kellel on küll vähe elusid kuid seevastu surmav puudutus. Puuduta mõnda mängijat ja neist saavad samuti zombid. Mäng saab läbi siis kui alles on 10 mängijat, keda pole veel zombideks muudetud. Seejärel tehakse kaardil nende asukoht kõigile nähtavaks ning nad peavad zombide eest evakuatsioonitsooni pagema.

Rocket League sai omale Stranger Things teemalise uuenduse, mis toob uuendatud areeni ja mitmesugust kosmeetilist kraami. Halloweeni üritus kestab kuni 11. novembrini.

Destiny 2 Festival of the Lost algab 29. oktoobril ja kestab kuni 19. novembrini. Mida sealt täpselt oodata selle kohta pole Bungie veel ametlikult infot jaganud. Sensied lekekd aga viitavad, et mängijatel võib olla põhjust rõõmustamiseks, sest Haunted Forest’i mängulaad võib sel aastal tagasi tulla.

Ära ei ole unustatud ka Pokemon Go sõpru. Nemad saavad Pokemonidega koos tähistada Halloweeni kuni 1. novembrini. Tulekul on erinevad kostüümid, uued pokemonid (Yamask ja Darkrai), uus spetsiaalne uurimine ja palju muud. Rohkem infot leiab siit.

World of Warships: Legends tähistab Halloweeni uue kampaaniaga – The Wicked Waves. Mängijatel on võimalus omale saada Halloweeni teemalisi laevu ja hunnikus muid auhindu. Rohkem infot ürituse kohta leiab siit.

Hearthstone’i Haunted Tomb algas juba 8. oktoobril ja kestab kuni 30. oktoobrini. Kõik mängijad saavad selle ajaperioodi jooksul tasuta ligipääsu 23 kaardile Will ja Hall of Fame komplektidest. Lisaks kaartidele on veel kolm unikaalset Tavern Brawls ajakatset koos paremate auhindadega, igapäevased boonusülesanded ja Dual-Class Arena. Lisaks saavad kõik Heartstone mängijad, kes logivad mängu sisse enne 30. oktoobrit, omale viis tasuta pakki (2x Saviors of Uldum, 2x Rise of Shadows, 1x Rastakhan’s Rumble). Rohkem teavet ürituse kohta saab siit.

Hitman 2 pakub terve kuu jooksul uusi lepinguid, väljakutseid ja muud kraami. Alates 22. oktoobrist aga on tulekul spetsiaalne Halloweeni teemaline leping, mis pidavat olema Hitmani kõige veidram ja hirmutavam leping üldse. Videos on näha hernehirmutisi ja luukeresid, tegevuspaika ja mis on need kaks uut asja, mida saab lahti lukustada, seda pole arendaja hetkel nõus avalikustama.

Microsoft ja The Coalition on kinnitanud, et Gears 5 saab omale Halloweeni üllatuse, mida see endast aga täpsemalt kujutab selle kohta pole endiselt ametlikult midagi teada antud. Eile aga sai mäng omale uued tegelased, kelle hulgast leiab Grace (kellele on hääle andnud Mackenzie Davis) ja Terminaatori Rev-9.

Halloweeni teemalisi üritusi videomängudes on ilmselt veelgi tulekul, kui sulle jääb silma mõni selline, mida siit nimekirjast ei leia ja sa arvad, et see võiks kindlasti siin olla, siis anna meile sellest teada Facebooki postituse juures või alljärgneva vormi kaudu.