Jim Ryan avalikustas uue fakti PlayStation 5 kohta

0
208

Sony Interactive Entertainment’i juht Jim Ryan kirjutab PlayStation Blog’is, et PlayStation 5 tarbib peatatud mängurežiimis vähem energiat kui PS4.

“Kui seda funktsiooni kasutaks ainult miljon kasutajat, siis säästaks see sama palju kui 1000 USA kodu keskmine elektritarbimine on,” kinnitas Ryan.

Järgmisel ÜRO kliimateemalisel tippkohtumisel liitub Ryan teiste mängutööstuse juhtidega, et ametlikult kinnitada oma lubadus panustada ÜRO keskkonnakomitee jõupingutustesse, läbi Playing for the Planet partnerluse.

Ryan kinnitab, et Sony on võtnud omale mitmeid kohustusi ja teinud olulisi pingutusi PS4 energiatarbimise vähendamiseks. Sony hinnangul on tänaseks juba välditud süsinikdioksiidi heitkoguseid peaaegu 16 miljonit tonni ning lubab järgmise 10 aasta jooksul seda numbrit suurendada 29 miljoni tonnini (mis võrdub Taani CO2 heitkogustega 2017. aastal).

Meile Meeldib Mängida #17 – Batmani sünnipäev

Batmanil oli suur uhke sünnipäev ja sel puhul anti lisaks koomiksitele ja muule nännile ka tasuta mänge ära. Lisaks Batmanile rääkisime ka mobiilimängudest. Näiteks...
ALLIKASPlayStation.Blog