Kas Half-Life: Alyx võiks olla põhjus miks omale VR seade osta?

0
88
Half-Life: Alyx

Valve näitas eile oma uut mängu Half-Life’i seerias, virtuaalreaalsuse mängu Half-Life: Alyx, mis ilmub 2020. aasta märtsis.

Mängu tegevus toimub kusagil Half-Life ja Half-Life 2 sündmuste vahel. Tegemist on täispika mänguga, mis on sama pikk kui oli Half-Life 2 ja selle hinnaks on Steamis €49.99.

“See ei ole kõrvallugu ega episoodiline – see on järgmine osa Half-Life’i loos, mis on umbes sama pikk kui seda oli Half-Life 2,” kinnitas David Speyrer The Verge‘le.

“Kuigi see toimub enne Half-Life 2 sündmusi, soovitame me siiski enne Half-Life: Alyxi mängimist läbi mängida ka Half-Life 2: Episode 2, põhjustel, mis selguvad mängu käigus.”

Geoff Keghley kinnitas Twitteris, et mängu läbimine võttis tal aega üle 15 tunni ning tegemist on “täismahus Half-Life’i kogemusega, rikka ja elava maailma, korralike lahingutega, suurepärase loo jutustamisega ja uuendusliku mängukujundusega”.

Half-Life: Alyx jutustab loo võimatust võitlusest kurja tulnukrassi, Combine vastu. Mängu tegevus leiab aset Half-Life ja Half Life 2 sündmuste vahel.

Mängija kehastab Alyx Vance’i, kes on inimkonna ainus võimalus ellu jäämiseks. Peale “Black Mesa” juhtumit on Combine’d oma kontrolli planeedil ainult tugevdanud. Allesjäänud inimeste linnades otsivad vähesed vaprad inimesed viisi kuidas tulnukatele vastu hakata. Iga uus päev toob uusi teadmisi vaenlase kohta ja järjekindlalt töötad sa nende nõrkade kohtade leidmise nimel.

Need kes on omale ostnud Valve Index’i enne 2019. aasta lõppu saavad ligipääsu eksklusiivsele sisule:

  • Avasta Half-Life: Alyx’i ümbrrust oma SteamVRi Home ruumis
  • Alternatiivsed relvade skinnid
  • Spetsiaalne Half-Life: Alyx teemaline sisu Counter-Strike: Global Offensive jaoks