Kas me saime just teada PlayStation 5 hinna ja täpse ilmumiskuupäeva?

0
1071

Sony on kinnitanud, et järgmise põlvkonna mängukonsool PlayStation 5 jõuab müügile järgmise aasta pühade ajal. Täpset ilmumiskuupäeva aga pole veel ametlikult avaldatud. Seni on pakutud võimalikuks ilmumisajaks novembri keskpaika, kuid nädala alguses on mõned allikad viidanud, et Sony võib tegelikult novembri vahele jätta ja uue konsooli hoopis detsembri alguses müügile tuua. Nüüd pakkus detsembri kuupäeva ka üks Euroopa mängupood.

Slovakkia jaemüüja ProGamingShop märkis oma tootelehel, et PlayStation 5 ilmub 4. detsembril 2020 ja hinnaks on €499. Praeguseks hetkeks on ProGamingShop selle info nüüd küll kustutanud, kuid tähelepanelikud kasutajad jõudsid seda siiski enne märgata ja võimalikku leket ka teistega jagada.

Sarnast hinda pakkus eelmisel aastal ka üks arendaja, kes väidetavalt töötas ühe mängu kallal, mis ilmub järgmisel aastal PlayStation 5 konsoolile.

PlayStation 5 juures on kõige olulisem selle hind

Kliendid kes soovivad omale PlayStation 5 osta muretsevad rohkem selle hinna kui 4K või 8K graafika, tagasiühilduvuse või eksklusiivsete mängude pärast. Sony hoiab endiselt saladuses...

Nagu iga kuulujutu ja lekke puhul, soovitan ma ka seda võtta täpselt sellena mis ta on, kuulujutuna. Tõsi, tänu müüjatele on varemgi üht ja teist lekkinud, mis on hiljem tõeks osutunud, kuid samapalju on ka “lekkeid” mis hiljem on valeks osutunud. Siinkohal on üsna ebatõenäoline, et Sony on juba müüjatele avaldanud täpse ilmumiskuupäeva ja hinna. Muidugi võib tegemist olla ka mingi sisemise lekkega, millele ProGamingShop’il oli ligipääs ning mille nad siis nüüd “kogemata” avaldasid.

Igal juhul, Sony pole ametlikult veel PlayStation 5 ilmumiskuupäeva ja hinda avaldanud ning ilmselt ei avalda ka enne kui järgmise aasta alguses.