Kas Twitch peaks lubama lapse rinnaga toitmist striimis või ei?

0
391
Pildil: Heather Kent koos oma tütre Margaux'iga

Striimer ja modell Heather “HeatheredEffect” Kent toitis Twitchi striimi ajal eelmisel nädalal oma last rinnaga. Twitch otsustas nimetatud videoklipid eemaldada ning see kutsus esile aktiivse arutelu selle üle, kas lapse rinnaga toitmine Twitchi striimis rikub teenuse kasutustingimusi või mitte.

Mitmete kommenteerijate arvates olevat tegemist “seksuaalse” sisuga, mis on ja peabki Twitchis keelatud olema. Nii mõnigi neist süüdistab nüüd Kenti lapse ärakasutamises, et saaks striimi ajal tissi näidata ja oma keha näitamisega raha teenida ning nõuavad, et lisaks klippide kustutamisele võiks Kent saada Twitchis ka striimimise keelu.

Teised aga võtavad asja veidi huumoriga ning üks kommenteerijatest kirjutas, “Neetud, lapse pea varjab kõik olulise ära, kas järgmine kord oleks võimalik seda ilma lapseta korrata?”

Sõna on võtnud ka mitmed naissoost striimerid, kelle arvates on igal asjal oma aeg ja koht ning rinnaga toitmine mängimisele keskendunud platvormil ei ole selleks õige koht. Mõned neist lisavad, et nad on lapse imetamise ajal selleks ajaks kaamera kas üldse välja lülitanud või sättinud kaamera nii, et seda ei oleks striimis näha. Kuigi mõnigi neist nõustub, et lapse imetamine rinnaga on loomulik tegevus, siis Kenti vaatajaskonna suurenemine tekkis valedel põhjustel, palja rinna näitamise pärast.

Loomulikult on ka neid, kes on Kentile appi tõtanud ja teda kaitsma asunud, kinnitades, et lapse rinnaga toitmine on loomulik tegevus ning seda ei pea varjama. Kui laps tahab süüa, siis ei ole sinna midagi teha.

Kent ise lisab, et rinnaga toitmine avalikus kohas on legaalne tegevus ning see peaks olema lubatud ka Twitch nagu mujal sotsiaalmeedias. Samuti viitab ta sellele, et meesoost striimerid võivad striimis olla palja ülakehaga, viidates TominationTime striimidele. Kent on otsustanud võidelda emade õiguse eest oma last rinnaga imetada Twitchi striimi ajal.

“Mul ei ole kahju, kui imetav naine paneb sind ebamugavalt tundma. Kui rinnanibu, millega toidetakse last, tekitab probleeme ja üritad seda võrdsustada millegi ebasobivaga (nagu porno), siis oleks aeg sügavalt oma hinge vaadata,” kirjutas Kent. “Keegi ei sunni sind minu striimi vaatama. Sulle ei meeldi? Ära vaata!”