Kolmas PlayStation VR-i demode kogumik pakub proovimiseks üheksat populaarset PSVR-i mängu

0
49

Uues PlayStation Demo Collection 3-s, mille saab PlayStation poest tasuta allalaadida, leidub iga mängusõbra jaoks midagi. Uuest demode kogumikust leiab selliseid suurepäraseid mänge nagu SUPERHOT, Astro Bot Rescue Mission, Moss ja Job Simulator.

Valik mängudest, mida uuest PlayStation VR-i demode kogumikust leida võib:

Astro Bot Rescue Mission
Kõrgelt hinnatud Astro Bot Rescue Mission on täiesti uus viis platvormmängude mängimiseks. Kõik muutub radikaalselt, kui oled keerulistel levelitel kaamera eest vastutav. Hüppa platvormide vahel, seljata vastased, kui nad liiga lähedale satuvad ja avasta peidetud saladusi, mille avastamiseks peab maailmas ringi vaatama.

SUPERHOT VR
Tulistamismäng, kus aeg liigub ainult siis, kui sina liigud. Seega kiiruse asemel on tähtsam kannatlikkus ja planeerimine, et vaenlastest jagu saada.

Headmaster
Selles pahas kuid koomilises universumis pead palli sihtmärkideni juhtima, et koguda võimalikult palju punkte. Kõlab üsna lihtsalt, kuid hasart on kiire tekkima ja kõrgema skoori nimel pingutamine võtab su üle võimust – ning enne kui arugi saad, on mitmed tunnid juba möödas.

Resident Evil 7 Teaser Demo: The Kitchen
Kui soovid mängida suurepärast Resident Evil 7-t VR-is, aga pole kindel, kas närvid sealsele terrorile vastu peavad, siis The Kitchen on alustuseks ideaalne. Se lühike ja hirmuäratav demo annab sulle aimu sellest, mis võib juhtuda, kui mängida täismängu, mis ka kõige kogenumatele õudukafanaatikutele hirmujudinaid tekitab.

Job Simulator
Kauges tulevikus, kui robotid on kõik töökohad üle võtnud, pakub Job Simulator võimalust proovida erinevaid töid, automehaanikust kuni kontori ülemusena. PlayStation Move pultidega on täielik vabadus teha, mida vaid soovid – isegi kui sellel pole konkreetse töökohaga mingit pistmist.

Moss
Suurepärane muinasjutt, kus saad mängida nii hiirena (Quill), muinasjutu peategelasena, kui ka lugejana, kes saab ümbritseva maailmaga manipuleerida. Kontrolli Quilli ja ole teekonnal kõigeks valmis, et jõuda selles fantastilises ja ohtlikus loos edasi.

The Persistence
Kosmoselaeva on vallutanud ajudeta mutandid, ainuke ellujääja oled sina. Mängu konks peitub selles, et iga kord, kui sured, muutub ruumide paigutus kosmoselaevas. Seega ei tunne sa end kunagi pimedates koridorides turvaliselt ja oled sunnitud iga kord uuesti seda õudusunenägu läbi elama.

Thumper
Selles mängus peab jälgima rütmi ja muusikat ja vajutama kiirelt õigeid nuppe õigel ajal. Pealtnäha tundub nagu tavaline rütmimäng, kuid saatanlik välimus ja soundtrack teevad sellest kaasahaarava mängu.

Battlezone
Tee koostööd teiste mängijatega online-s ja juhi võimsat tanki, koostöö on siin elulise tähtsusega. Mäng sisaldab fantastilist visuaalset stiili ja on imelise muusikaga. Ning alati on aega veel ühe raundi jaoks.

ALLIKASPlayStation