Kopp ees The Division 2 vaenlastest, kes pimesi peale tormavad?

0
311

The Division 2 kõrgematel tasemetel, näiteks World Tier 5 puhul on vaenlaste AI omandanud mingi ülimalt halva kombe sulle pimesi peale lennata, ignoreerides kuulirahet millega sa neid kostitad, kuniks nad on su täielikult ümberpiiranud ja sulle otsa peale teinud. Eriti armastavad sellist taktikat igasugused kaikaga ja pumppüssiga vastased. Selgub, et tegemist on veaga AI koodis.

“Hetkel on seal viga, kus vaenlase AI ei registreeri skaleerimist õigesti. Olles otsekohene: Nad arvavad, et sa oled madal (terviselt, mitte oskuste osas. Me kõik teame, et te annate oma parima) ja AI peaks avaldama survet kui see juhtub. Me tegeleme selle vea parandamisega ning see peaks tulevikus vähendama vastaste survet, mida te hetkel kogete,” kirjutas Chris Gansler.

Gansler selgitas, et Massive otsib ka teisi võimalusi, et mängijad tunneksid end vähem karistatuna, ilma et need parandused mängust väljakutset ei kõrvaldaks. “Loomulikult ei taha me midagi maani nerfida ja siis oodata, et challenge ja heroic oleksid endiselt rasked. Kuid kui me näeme asju mis ei tundu õiged, siis me soovime nendega tegeleda,” kinnitas Gansler.

Gansler teatas, et nad suurendavad ka kaitset sprintimise ja asukoha vahetamisel, et ei tekiks tunnet nagu asukoha vahetamine võrduks surmaotsusega.