Kui videomängudest saab elu ehk EA töötajate Twitteri kontod häkitud

0
48
Kurt0411
Kurt "Kurt0411" Fenech

Electronic Artsi töötajate Twitteri kontod said häkitud pärast seda kui üks silmapaistev FIFA mängija sai oma “solvava, ahistava ja labase” käitumise eest eluaegse keelu FIFA ametlikelt üritustelt, kirjutab Kotaku.

Kurt “Kurt0411” Fenech sai eluagse keelu, sest ta on viimase kahe aasta jooksul korduvalt rikkunud EA reegleid, käitudes üritustel ebasobivalt ja avaldades oma YouTube’i kanalil “materjali, mis on solvav, ahistav ja labane”, rikkudes sellega EA reegleid. Kurt0411 on EA peale väga kuri ja sõimab FIFA arendajaid argpüksideks, kes “elavad pettemaailmas, kus nad arvavad, et nad teevad head tööd.”

Pärast eluaegse keelu saamist otsustas Kurt0411 ära kaaperdada mitmete FIFA’ga seotud EA töötajate Twitteri kontod, postitades nendelt kontodelt teateid enda toetuseks. Lisaks postitas ta EA kogukonna juhi kontolt teate nagu EA oleks loobunud Kurt0411 eluaegsest keelust.

Kurt0411 lubab, et tulekul on revolutsioon: “Üks on kindel: revolutsioon on tulekul. Te peate valima poole. Ja valige see pool targalt. Ei saa mind süüdistada ja samal ajal oma mänguga mitte midagi ette võtta. Aitab küll. Karma. On neetud aeg, et hakkate meist hoolima. Me väärime õiglust. Me väärime neetud jalgpallimängu.”

Loe lisaks

Kuigi FIFA 20 on olnud rahaliselt edukas on FIFA’ga seotud EA töötajad viimastel aastatel saanud hulgaliselt ähvardusi ja sõimu ning asjad lähevad aina halvemuse poole. Kõigele lisaks on FIFA maailma raputanud nüüd ka professionaalsete mängijate omavahelised kokkulepped turniiridel.