Meile Meeldib Mängida #10 – Miljonid ja miljonärid

0
77

Uues mölasaates arutleme selle üle, miks Eesti ametivõimude arvates on GTA online kasiinoga kõik JOKK. Seejärel vaatame üle mis mänge pakub Epic Games, Xbox ja PlayStation ning räägime miljonitest ja miljonäridest. Üks miljonäridest otsustas Twitchist lahkuda ja striimib edaspidi nüüd ainult Mixeris. Lisaks räägime tissidest ja sellest kas tissid peaksid Twitchi striimis olema või ei. Juttu tuleb ka suurest E3 andmelekkest.

Tissidest tuleb juttu ka saate lõpus, sest Tarmo hakkas mängima täiskasvanutele mõeldud rollimängu Omega Labyrinth Life. Omaril aga on igav ja tema mängib Warframe. Erik aga võttis Fire Emblem: Three House teistkordselt ette.

Saate lõpus andsime ühele vaatajale/kuulajale ära ühe laheda mängu PlayStation 4 konsoolile. Järgmises saates jagame juba uut mängukraami, nii et tule kohale.

Meile Meeldib Mängida mölasaadet saab YouTubes otse-eetris vaadata ja kuulata igal pühapäeval kell 20:00. Kui pühapäeval aega pole, siis saab seda järele vaadata või kuulata alljärgnevatest kohtadest: