Meile Meeldib Mängida #14 – Mis värk selle PlayStation 5 ja Cyberpunk 2077 on?

0
237

Mide ta arvate korvpallimängust kus saab korvpalli mängimise asemel hoopis kasiinos aega veeta? Kas selline asi peaks üldse korvpallimängus olema? PEGI näiteks leiab, et kõik on JOKK ja alates 3. eluaastast võiks laps juba kasiinomängudega tutvust teha. Või noh vähemalt niikaua kui need on osa mänguloost. Aga mida arvad asjast sina?

Olete näinud seda ülikoledat PlayStation 5 disaini, mida kogu internet täis on? Mõned teavad kinnitada, et selline näeb välja PS5 dev kit ja üleüldse PS5 hakkabki selline välja nägema. Meie seda ei usu, sest tegemist on koleda ja ebapraktilise disainiga, mis tõenäoliselt ei leia kunagi Sony juhtide heakskiitu. Pigem on tegemist lihtsalt ühe prototüübiga paljudest.

Räägime ka mänguturu mustemast poolest, sellest kuidas järjest naisterahvad tulevad välja juttudega, et neid on kunagi ahistatud ning oma karjääri huvides ei soovinud nad sellest varem rääkida. Kas ja kui palju nendes juttudes tõtt on, jäägu asjaosaliste endi otsustada. Meie usume, et kriminaalsest tegevusest tuleks kohe teatada, et asjaosalised karistada saaksid. Aastaid hiljem sotsiaalmeedias “mina ka” karjumine ei ole lahendus.

Cybperunk 2077 mänguvideo on väljas ning see tekitab rohkem küsimusi, kui annab vastuseid. Üleüldse mis on saanud arendaja esialgsest visioonist, mille üle nad nii rõõmsad olid ja kinnitasid, et sel on suur ja tähtis osa mängust. Uus Cyberpunk 2077 näeb üha rohkem ja rohkem Deus Ex’i moodi välja.

Omar räägib meile Control’ist ja sellest kas asi on tõesti nii hull kui räägitakse või on tegemist siiski ägeda mänguga, mille võiks omale osta. Erik aga tegi vahepeal tutvust interaktiivse filmiga Erica.

Meile Meeldib Mängida mölasaadet saab YouTubes otse-eetris vaadata ja kuulata igal pühapäeval kell 20:00. Kui pühapäeval aega pole, siis saab seda järele vaadata või kuulata alljärgnevatest kohtadest: