Meile Meeldib Mängida #16 – Doomi viina ja auhinnalõhe kõrvale palju looti

0
43

Kui videomängudest jääb väheks, siis on Bethesdal selle jaoks lahendus olemas – Doom Bone Vodka, mis tuleb müügile samal ajal kui Doom Eternal.

Taaskord teeme reklaami Kojima uuele mängule Death Stranding. Kojimal pole endiselt aimugi, mis mäng see täpsemalt on, küll aga huvitab teda kangesti Norman Reeduse kubeme piirkond ning ta on veendunud, et tema fännid on sellest samuti huvitatud.

27ndal minutil jõuame lõpuks ka natuke tõsisemate teemade juurde, räägime sellest kas videomängud peaksid olema osa olümpiamängudest või mitte. Selle käigus jõuame välja auhinnalõheni e-spordis, mis on meie arvates mingi totaalselt pastakast välja imetud teema.

Põgusalt mainime ära, et Discordi tellimisteenus mängudele pakkis mängud kotti, ilmselgelt ei olnud kasutajatel selle vastu huvi. Küll aga tunnevad sinu seadmed huvi selle vastu mida sa nende vahetus läheduses räägid.

Battle Royale mängulaad nüüd ka Civilizationis, no kes seda oleks osanud oodata? Milleks küll? Kõigil on sellest Battle Royale hullusest juba kõrini, mistõttu mängitakse ja vaadatakse Battle Royale mängude asemel hoopis World of Warcrafti, Gears 5 ja Borderlands 3.

Kõige lõpuks räägime mängudest, mida me mänginud olema viimase nädala jooksul – Call of Duty: Modern Warfare, Man of Medan, NBA 2K20, Borderlands 3 – ja loosime paar PlayStation särki välja.

Meile Meeldib Mängida mölasaadet saab YouTubes otse-eetris vaadata ja kuulata igal pühapäeval kell 20:00. Kui pühapäeval aega pole, siis saab seda järele vaadata või kuulata alljärgnevatest kohtadest: