Meile Meeldib Mängida #19 – Populaarsetest mobiilimängudest

0
53

Origin Accessi pakutakse tasuta ning PlayStation Now maksab nüüd 10 eurot kuus ja hetkel saab selle raha eest mängida üht palju kiidetud eksklusiivmängu God of War. Xbox Game Pass Ultimate’i tellimisel saab aga 6 kuud Spotify Premiumi kaasa.

Vahelduseks räägime ka mobiilimängudest, millest keegi tavaliselt rääkida ei taha – Call of Duty: Mobile ja Mario Kart Tour.

Kiidame taaskord The Legend of Zelda: Link’s Awakening uusversiooni, sest see mäng on seda väärt ning seda kinnitavad ka müüginumbrid Euroopas.

Kui sa nüüd lootsid, et me sel korral Fortnite’ist ei räägi, siis sa eksisid, me lihtsalt peame Fortnite’ist rääkima, sest huvi selle vastu on pea poole võrra langenud võrreldes eelmise aastaga. Aga need kes eelistavad rohkem PUBG, siis ka neile on rõõmustav uudis olemas – PS4 ja Xbox One kasutajad saavad seda nüüd koos mängida.

Lisaks räägime Borderlands 3 draamast, organiseeritud kuritegevusest e-spordis, sellest et Red Dead Redemption 2 tuleb arvutile juba käesoleva aasta novembris ja Ubisofti Rabbids Codingust, mis peaks loodetavasti äratama lastes huvi programmeerimise vastu.

Loomulikult oleme sel nädalal mänginud ka Ghost Recon Breakpointi ning jagame muljeid sel teemal kas see mäng on ostu väärt või mitte. Lisaks Breakpointile ja mobiilimängudele aga räägime ka ühest huvitavast aga veidrast mängust Switchile, mis mänguga täpselt tegu, sellest juba lähemalt saates.

Meile Meeldib Mängida mölasaadet saab YouTubes otse-eetris vaadata ja kuulata igal pühapäeval kell 20:00. Kui pühapäeval aega pole, siis saab seda järele vaadata või kuulata alljärgnevatest kohtadest: