Meile Meeldib Mängida #22 – Kui palju hakkab PlayStation 5 maksma?

0
74

PlayStation 5 ilmub järgmise aasta lõpus, kuid millal täpsemalt see ilmub ja palju see maksta võiks?

Juttu tuleb ka Ubisoftist, kes tunnistas, et Breakpoint oli täielik läbikukkumine ning otsustas Watch Dogsi ja teised mängud edasi lükata. Lisaks kaebas Ubisoft ühe teismelise kohtusse kes müüs Rainbow Six Siege’i jaoks petupakette.

Kohtutee võttis ette ka Epic Games, otsustades anda “väikese” õppetunni ühele beeta testerile, kes lekitas uue hooaja kohta infot.

Lisaks räägime võimalikkusest, et EA mängud naasevad Steami, Betheseda järjekordsest ämbrist, Activisioni ämbrist, PewDiePiest, Karupoeg Puhhist ja Hiinast ning sellest kuidas Fortnite must auk purustas kõikvõimalikud vaatamisrekordid.

Taustal mängime üliägedat Obsidiani rollikat The Outer Worlds’i ja soovitame seda soojalt kõigile kellele rollikad meeldivad. Omar võttis aga vahepeal ette ühe vanema mängu, milleks on Observer ning Tarmo räägib meile kas kisa WWE 2K20 ümber on õigustatud või mitte.

Meile Meeldib Mängida mölasaadet saab YouTubes otse-eetris vaadata ja kuulata igal pühapäeval kell 20:00. Kui pühapäeval aega pole, siis saab seda järele vaadata või kuulata alljärgnevatest kohtadest: