Microsoft näitas järgmise põlvkonna konsooli nimega Xbox Series X

2
220

Microsoft näitas Game Awards 2019 ürituse ajal oma uut konsooli. Järgmise põlvkonna Xboxi ametlikuks nimeks on Xbox Series X ning konsool ise näeb välja rohkem arvuti kui koduse mängukonsooli moodi.

Xbox Series X on mõeldud kasutamiseks nii vertikaalses kui ka horisontaalses asendis ning Xboxi juht Phil Spencer teatas, et see pakub vaiksemal ja tõhusamal viisil neli korda suuremat võimsust kui Xbox One X.

Kui palju Xbox Series X maksma hakkab ja millised on konsooli täpsemad andmed, seda Microsoft veel ei avalikustanud. Teada on, et uue põlvkonna konsool hakkab pakkuma 4K ja 60FPS kuni 120FPS pilti ning pakub sealhulgas ka VRR (Variable Refresh Rate) ja 8K tuge. Lisaks lubab Microsoft, et nende järgmise põlvkonna SSD kaotab praktiliselt igasugused laadimisajad ning viivad mängijad mängumaailma kiiremini kui kunagi varem. Uued funktsioonid ja tehnoloogia aitavad vähendada ka latentsusaega, pakkudes kasutajale kõigi aegade kõige kiiremini reageerivat konsooli. Xbox Series X pakub uuel tasemel jõudlust, mida pole kunagi varem ühegi konsooli puhul nähtud. Uue konsooli mõõtmed on umbes 15x15x32cm.

Microsoft tutvustas üritusel ka Ninja Theory uut mängu Hellblade 2, mis on arendatud uue põlvkonna Xboxi konsooli jaoks.

2 KOMMENTAARID

Comments are closed.