Microsoft tutvustab avalikkusele xCloudi juba mõne kuu pärast

0
153

Kõik räägivad Google uuest striimiteenusest Stadia, kuid Microsoft ei lase ennast uuest konkurendist häirida. Xboxi meeskonnale saadetud kirjas lubab Phil Spencer, et juunis toimuval E3-l tulevad nad lagedale sama suure uudisega.

Spencer kirjutab, et Google Stadia on kinnitus nende endi kaks aastat tagasi alustatud teekonnale ning mõne kuu pärast toimuval E3-l saavad nad lagedale tulla samasuguse suure uudisega.

“Tehtud on väga head tööd, tuues meid meid positsioonile, kus me oleme valmis konkureerima 2 miljardile mängijale üle kogu planeedi. Meil on sisu, kogukond, pilve meeskond ja strateegia ning nagu ma olen juba mõnda aega rääkinud, kõik sõltub selle rakendamisest,” lisas Spencer.

Microsofti xCloud põhineb sarnasel ideel nagu Google Stadia – teenus mida saab kasutada ükskõik millisel internetti ühendatud seadmel. Microsoft teatas xCloudist juba eelmisel aastal, ning Põhja-Ameerikas saab seda ka juba testida, kuid rohkem pole selle kohta veel infot jagatud. Üks võimalus on, et Microsoft tuleb xCloud teenusega lagedale juba juunis, koos oma uue – väiksema, odavama ja ilma plaadilugejata – konsooliga, mis on mõeldud neile klientidele kes soovivad uut xCloudi teenust oma teleriga kasutada. Samas pole teenust veel Euroopas testitud, mistõttu tundub juunis turule tulek natuke varajane variant olevat, kui nad just taaskord ei keskendu Põhja-Ameerikale, jättes muud turud hilisemale perioodile.

Spenceri visiooniks on, et inimesed saaksid mängida mänge “seal kus nad tahavad, millal tahavad, ükskõik millisel seadmel nad soovivad.”