Miks Fortnite’i mängijad said koera müümise peale kurjaks?

0
346

Eile tuli Fortnite’i poodi müügile uus lemmikloom, nimega Gunner, mis maksis 1000 V-bucks’i. Kuid Fortnite’i mängijatele tundus koer natuke liiga tuttav.

Põhjus on lihtne, sest pealtnäha ei erine Gunner kohe üldse Bonesy nimelisest koerast, kes tuli kuuenda hooaja Battle Passiga. Erinevusteks on koera silmade värv ja bandanal olev logo.

Epic Games on aga varasemalt kinnitanud, et Battle Passi kosmeetilised asjad on eksklusiivsed ja neid ei hakata kunagi eraldi müüma. Kuid kas paar erinevust koera juures teeb sellest nüüd uue kosmeetilise asja? Epicu arvates vist jah, kasutajate arvates mitte eriti, mistõttu on nad Epicu peale üpriski kurjaks saanud.

“Mitte ükski täie mõistuse juures olev isik ei maksa Bonesy 2 eest 1000 Vbucks’i,” kirjutas üks kasutaja Redditis. “See koer on kallim kui Battle Pass ise ja Battle Passi asjad pidid olema eksklusiivsed,” lisab teine. Kasutajad arvavad, et selle “ei ole identsed” põhjusega võivad tulevikus tulla müügile ka teised Battle Passi asjad.

Meile Meeldib Mängida #11 – Videomängude tõttu hukkub igal aastal sadu süütuid inimesi

Siin ta siis on, Meile Meeldib Mängida järjekordne mölasaade. Sel korral räägime pahadest videomängudest, mis on süüdi massitulistamistes. Lisaks räägime jälle Ninjast, twitchist, Mixerist, mainime...

Praeguseks hetkeks on Epic Games vabandanud oma teguviisi pärast ja eemaldanud Gunneri nimelise koera oma poest. Kõik need kes aga “uue” lemmiklooma omale ostsid, saavad 1000 V-bucks’i tagasi ja saavad lisaks veel 200 V-bucks’i ning Gunner eemaldatakse nende ostetud asjade hulgast.