Mis asi on Fortnite ja kes on Ninja, küsib Lady Gaga

0
183

Lady Gaga (Stefani Joanne Angelina Germanotta), Ameerika laulja ja laulukirjutaja, tuntud oma ebatraditsioonilise, provokatiivse ja visuaalse eksperimenteerimise poolest, uuris Twitteris oma fännidelt, et mis asi see “Fortnight” on, millest ta pidevalt kuuleb.

Sellest piisas, et internet arust ära läheks. Käesolevaks hetkeks on Lady gaga küsimus saanud peaaegu miljon meeldimist ja seda on on üle 200 tuhande korra edasi jagatud. Loomulikult ruttasid laulja tähelepanu saama mitmesugused Twitchi striimerid, Twitch ja IGN.

Ei läinud eriti kaua kui kohale ilmus ka Ninja, kes lootis, et tänu oma kuulsusele on Lady Gaga temast kuulnud ja pakkus lauludele viidates: “Helista mulle telefoni teel. Ma annan sulle miljon põhjust mängida. Sina ja mina.”

Loomulikult märkasid seda pakkumist ka teised kasutajad ja mõned hetked hiljem sai Ninja juba terava kriitika osaliseks. Nimelt on Ninja varem korduvalt keeldunud naissoost mängijatega mängimast, väidetavalt siis austusest oma naise vastu. Paistab, et see reegel ei kehti kuulsate naiste puhul nagu Ellen DeGeneres ja Lady Gaga, kes aitavad Ninjal oma tuntust suurendada.

Veel valusam aga oli Lady Gaga enda vastus Ninjale: “Kes sa oled?”. Siinkohal otsustas Ninja lootma jääda oma sõbra abile ja soovitas Lady Gagal seda küsida Drake käest.