Ninja arvates peaks Epic Games tegema vahet staaridel ja tavalistel Fortnite’i mängijatel

0
433
Tyler
Tyler "Ninja" Blevins

Fortnite’i striimimisega populaarseks saanud Tyler “Ninja” Blevins arvab, et sisuloojaid kes petavad tuleks karistada “natuke teistmoodi” kui tavalisi mängijaid.

Eelmisel nädalal Fortnite’is petnud ja seejärel eluaegse keelu saanud Jarvis Kaye’d on lisaks tema fännidele ja meeskonnakaaslastele asunud kaitsma ka populaarseim Fortnite’i striimer Tyler “Ninja” Blevins, kelle arvates peaks Epic Games Fortnite’i sisuloojaid kohtlema teistmoodi.

“Seal on suur erinevus, kas sa oled sisulooja, kellel on miljoneid tellijaid, sadu tuhandeid jälgijaid, kes saab sõna otseses mõttes keelu asja eest, mis talle raha teenib või oled sa mingi laps, kes on tükike s***a, kellel on absoluutne null jälgijaid, kes et teeni mängimisega raha ja häkib,” teatas Ninja Mixeris toimunud striimi ajal.

Loe lisaks

“Sa annad sellele lapsele mängukeelu ja temaga ei juhtu mitte midagi. Mitte midagi ei juhtu. Oh ei, ta ei saagi enam petta. Aga kui sa annad mängukeelu Jarvisele… See on erinev. Panused on erinevad ja seda tuleks käsitleda natuke teistmoodi.”

“Vaadake seda olukorda. Sellega tuleb käituda erinevalt, sest see on erinev. Sisulooja, kes petab, kelle kogu elu on seotud selle mänguga mida ta mängib ja mõni suvaline, kellel pole YouTube’i kanalit, Twitteri kontot – teda isegi ei huvita, ta lihtsalt petab. Ta häkib, et häkkida. Kui sa annan mängukeelu ühele, siis sa rikud tema elu. Kui sa keelad teist, siis ta teeb teise konto ja petab edasi. See on erinev. Seda tuleb teistmoodi käsitleda,” ütles Ninja.

Pärast tugevat kriitikat oma kommentaaride kohta, otsustas Ninja täpsustada, et mängukeeld peaks 100% olemas olema, kuid noorukeid kes petavad tuleks karistada teisti kui täiskasvanuid.