Nintendo Direct andis rohkem infot Super Mario Maker 2 kohta

0
91

Magasid viimase Nintendo Directi maha? Pole hullu, sest Nintendo Directi saab soovi korral uuesti vaadata aadressilt http://nintendodirect.nintendo.co.uk. Alljärgnevalt oleme kirja pannud mõned olulisemad asjad Super Mario Maker 2 kohta:

Mis uut?

Super Mario Maker 2-s on tuhandeid uusi juppe, tööriistu ja funktsioone, mida kasutada saab, mõned näited:

  • Kalded – Loo erinevaid kallakuid, valides suuna ja pikkuse.
  • Tige päike – Mäletad veel seda tigedat päikest, kes Mariot ründas Super Mario Bros. 3-s? Nüüd saad sa teda oma tasemete loomisel kasutada.
  • ON/OFF nupp – Vajuta ON/OFF nuppu ja kõik punased ja sinised klotsid vahetuvad. Nii on sul võimalik luua keerulisi mõistatusi ja takistusi.
  • Veetase – Super Mario Maker 2 võimaldab sul reguleerida veetaset, nii saad näiteks luua oma taseme nii, et ainult pool sellest toimub vee all. Lisaks saad ajaliselt reguleerida veetaset.
  • Banzai Bill – Neil klassikalistel Super Mario vaenlaste punastel versioonidel on nüüd jälitamise funktsioon, ajades vaest Mariot taga igal pool kuhu ta läheb.
  • Co-op – Nüüd saad koos sõbraga ehitada. Selleks anna üks Joy-Coni pult sõbrale ja asuge ehitama.
  • Palju muud…

Mängulugu

Olemas on ka üksikmängu lugu, mida saab soovi korral mängida täielikult offlines. Mario aitab Printsess Peach’il tema lossi ümber ehitada. Rekonstrueerimisprojekti rahastamiseks on aga vaja münte, selleks tuleb Mariol vastu võtta erinevaid töid, mida ta töökuulutuste tahvlilt leiab. Mängulugu pakub suurepärast võimalust inspiratsiooniks, kust leiab üle 100 erineva algupärase Nintendo loodud taseme, mida mängida.

Uued tasemete teemad

Lisaks kõigile algse mängu teemadele saavad mängijad luua ja mängida tasemeid kus saab kasutada kõrbe, lume, metsa ja taeva teemasid. Need teemad sisaldavad muusikat Super Mario seeria heliloojalt Koji Kondo. Uut kuu teemalist osa saab kasutada, et lahti lukustada öine versioon. Vastavalt teemale võib öösel igasuguseid metsikuid asju juhtuda.

Super Mario 3D World

Mängijad saavad valida mis stiilis tasemeid nad ehitada tahavad, kas Super Mario Bros., Super Mario Bros. 3, Super Mario World, New Super Mario Bros. U või hoopis Super Mario 3D World. Viimane neist tuleb koos unikaalsete funktsioonidega nagu Cat Mario, Clear Pipe, Koopa Troopa Car, Track Block, Piranha Creeper jne.

Course World

Course World on koht, kus mängijad saavad mängida ja jagada tasemed ning koos mängida. Selle kasutamiseks on vajalik Nintendo Switch Online. Mängijad saavad vaadata populaarseid tasemeid, uusi tasemeid või otsida olemasolevate märksõnade järgi nagu “puzzle-solving” või “autoscroll”. Kõiki leitud tasemeid saab alla laadida ja neid ka offlines mängida. Olemas on ka mängijate edetabel kuhu saamiseks tuleb valida Endless Challenge režiim ja püüda läbida nii palju tasemeid kui võimalik.

Koos mängimise võimalus

Lisaks eespool mainitud ühe ekraani taga koos ehitamise võimalusele pakub Course World võimalust kuni neljale mängijale onlines koos mängida. Valida saab Multiplayer Versus, Multiplayer Co-op ja Nearby Play režiimide vahel.

Super Mario Maker 2 Invitational 2019

8. juunil võistlevad neli Super Mario Makeri kogukonna liiget mitmesugustes metsikutes ja ettearvamatutes tasemetes, mille on loonud Nintendo Treehouse’i meeskond. Üritus toimub Los Angeleses asuva Ace hotelli teatris kell 22:00 (Eesti aja järgi) ja sellele järgnevad Splatoon 2 World Championship 2019 ja Super Smash Bros. Ultimate World Championship 3v3 2019. Rohkem teavet selle kohta leiab siit: https://www.nintendo-europe.com/e3.

Super Mario Maker 2 ilmub 28. juunil 2019.