Nüüd saab Pokemoni mängida ka magamise ajal

0
120

Pokémon Company teatas pressikonverentsi ajal uutest Pokémoni mängudest ja äppidest – uus Detective Pikachu mäng, pilvepõhine Pokémonide ladustamis ja -kauplemisteenus, uus mobiilimäng legendaarsete treeneritega ja sinu magamist jälgiv äpp.

Uus Detective Pikachu mäng on järg esimesele, mis ilmus 3DS jaoks 2016. aastal. Kahjuks pole mängu kohta veel ei ilmumiskuupäeva ega ka mingeid mänguvideosid.

Pokémon Home on miski huvitav äpp, mis pakub võimalust hoida oma mängudes kogutud digitaalseid Pokémone seal ja neid teiste kasutajatega vahetada. Kuidas iganes see siis täpselt töötama hakkab ja mis selle eesmärk on (peale selle muidugi, et Pokémon Company ja Nintendo taskutesse raha teenida), see jäigi mul veidi selgusetuks. Esialgsete plaanide kohaselt peaks see ilmuma 2020. aastal.

Uus mobiilimäng, mille arendajaks on DeNA. Pokémon Masters lubab sul kakelda saali omanikega, rivaalidega ja pidada maha teisi meeskonnapõhiseis lahinguid.

Pokémon Sleep eesmärgiks on teha “magamisest meelelahutus”. Pärast jalutamisest mängu tegemist (Pokémon Go) on paras aeg luua mäng, mis “premeerib häid uneharjumusi osana tervislikust elustiilist”. Uus mäng sisaldab mängija unerežiimide jälgimist, mõjutades mängus toimuvat. Mängu arendajateks on Select Button ja Niantic.

Mängu kõrvale tutvustati ka uut seadet, mille nimeks on “Pokémon Go Plus +”. Seda saab kanda käel ja see töötab pedomeetrina, mängu lidiesena ja unerežiimi jälgijana, edastades Bluetoothi kaudu telefonile andmeid.