Outer Wilds on järgmine Epic Games Store’i eksklusiiv

0
58

Mobius Digital mängustuudio kosmosemäng Outer Wilds on järgmine teos, millest on saanud Epic Games Store’i eksklusiiv.

Fig ühisrahastuse lehel kirjutab Mobius Digital, et Outer Wilds ilmub esimesena Xbox One’ile ja arvutile Epic Games Store’is ning hiljem ka teistele platvormidele.

“Mängu arendamise ajal olid meile abiks partnerlussuhted Annapurna Interactive’i, Xbox’i ja Epic’uga, kes meid toetasid ja aitasid meie väikest stuudiot töös hoida, et saaksime välja lasta mängu sellisel kvaliteetsel tasemel nagu see täna on. Kõik need partnerlused on võimaldanud meil muuta mängu paremaks ja kättesaadavamaks kõigile, kes seda mängima hakkavad,” kirjutas Mobius Digital.

Kuid mõned mängu rahastamist toetanud kasutajad on pettunud, et mäng ilmub kõigepealt ainult Xbox One’i ja Epic Games Store’i kaudu.

“Ma arvan, et see on ühisrahastamise kampaania puhul ebaeetiline. Ma ei tahtnud toetada mängu, et ma saaksin seda mängida, sellel platvormil mida reklaamiti, alles kuid pärast selle ilmumist. Kui mulle oleks öeldud, et minu toetus tähendab seda, et ma saan seda “lõpuks kunagi” mängida, siis ma ei oleks neid toetanud,” kirjutab üks pahane toetaja Redditis.

Samal ajal aga on siiski ka neid kes mõistavad ja toetavad mängustuudio otsust ning ei näe probleeme selles, et mäng ilmub kõigepealt Epic Games Store’is.