PlayStation 5 pult ei tekita fännides positiivseid muljeid

0
1243

Kuulujutud ja erinevad lekked Sony uue konsooli teemal on ringi liikunud juba mõnda aega ning mitmedki fännid ootavad kannatamatult, millal PlayStation 5 kohta infot jagatakse.

Paar päeva tagasi postitas Ray Sekiro Twitterisse pildi võimalikust PlayStation 5 puldist. Kuid oletatav DualShock 5 pult ei ärata fännides just mitte kõige positiivsemaid muljeid.

https://twitter.com/SUPERSONIC4k/status/1110916566231773185

“Normaalne kuju, kuid see ekraan ei meeldi kohe üldse. Järgmine aku tühjendaja,” kirjutab üks kommenteerijatest.

“Paistab habras, kallis ja ebeefektiivse akuga,” kirjutab teine.

“Parem kui see ei oleks nii!”

“Mulle ei meeldi kuju, kuid kindlasti meeldib mulle see ekraan, meenutab Dreamcasti.”

“Kuidas oleks kui nad teeksid 2 erinevat tüüpi pulti, 1 selle ekraaniga ja kõige sellega mis teeb sellest hapra ja kalli ning teine ilma ekraanita ja lisa tugevdusega, nii et see peab vastu peksmise ja kasutab vähem akut.”

“Näeb kohutav välja.”

Loomulikult on siiski ka neid kes pildil olevat pulti kiidavad ja kinnitavad, et see see on just see mis neile meeldib. Kuid on ka neid kes usuvad, et tegemist ei ole reaalse DualShock 5 puldiga. Siinkohal soovitan ma tähelepanu pöörata sellele pisiasjale, et Ray Sekiro ise on pildi juurde lisanud ainult ühe emotikoni ja pole kordagi väitnud nagu tegemist oleks PlayStation 5 puldiga, nagu kõik kommenteerijad automaatselt kohe oletavad. Täiesti vabalt võib tegu olla mingi kolmanda osapoole toodetud puldiga PlayStationi konsoolile.