Probleemid Pokémon T-särkidega

0
85

Rõivaste jaemüüja Uniqlo korraldas ülemaailmse Pokémon T-särkide disainikonkursi, mille võitnud disainilahendustest loob ettevõte limiteeritud koguse T-särke.

Konkursi võitjatele lubati muidugi ka mitmeid auhindu, esikoha omanik pidi saama 10 000 USA dollarit ning särgi disain pidi ilmuma “Pokémon Sword and Shield” mängus.

Nüüd aga selgus, et seda ei juhtu, sest konkursi võitnud Li Wen Pei on rikkunud reegleid, mis sätestavad, et konkursile esitatud disainilahendused ei tohi olla varem avaldatud. Nimelt olevat ta varem müünud sama disainiga telefoni ümbriseid ning isegi T-särke. Tõsi, särkide kohta väidab Li Wen Pei, et tegemist on piraatidega, kes on tema disainilahendusega särke müünud.

Uniqlo otsustas Li Wen Pei diskvalifitseerida. Kuid enne kui nad jõudsid välja kuulutada uue võitja, selgus et probleeme on veel ühe võistlustööga – AJ Hateley esitatud Mewtwo disaini puhul on tegemist otsese koopiaga. Siinkohal sai Uniqlo’l asjade sellisest käigust kõrini ning otsustas, et 10 000 dollari suurune auhind jääb välja andmata ja mängu ei lisata ühtegi T-särgi disaini.

Oma avalduses lubab Uniqlo, et nad võtavad kasutusele vajalikud meetmed, et tulevikus sarnase olukorra kordumist vältida.

Uniqlo ja The Pokémon Company polt heakskiidetud T-särke näeb ja saab osta siit.