PS5 ja PS4 kasutajad saavad omavahel koos mängida

0
440

Sony kinnitab, et PS5 tagasiühilduvus on “uskumatult võimas” ja kogukonna koos hoidmiseks on PS5 omanikel võimalik mängida koos oma sõpradega PS4 konsoolil.

Samal üritusel, kus Sony demonstreeris PS5 laadimisaegu, räägiti ka muudest asjadest, s.h. PS5 tagasiühilduvusest ja kuidas see töötab ning miks see on Sony jaoks uue süsteemi juures üheks oluliseks funktsiooniks.

“Tagasiulatuv ühilduvus muutub võrku ühendatud ajastul millekski uskumatult võimsaks,” rääkis Jim Ryan. “Kuna mängukogukond on oma olemuselt nagu hõim, annab tagasiühilduvus meile võimaluse migreerida see kogukond PlayStation 4-lt järgmisele põlvkonnale, kasutades võimalust mängida oma PS4 mänge järgmise põlvkonna konsoolil – gruppides 10, 20, 50 mängijat. Nii me näeme seda, arvestades kogukonna suurust, mida me oleme suutnud kõigi nende aastate jooksul kasvatada ja PlayStation 4-ga tehtud rasket tööd kui tõeliselt kriitilist edutegurit meie jaoks. Me arvame, et see on väga tähtis.”

Sony asepresident John Kodera usub, et tänu võimalusele erineva põlvkonna konsoolidel koos mängida aitab inimestel PlayStationi juurde püsima jääda. See annab võimaluse sujuvalt eelmise põlvkonna konsoolilt järgmisele üleminekuks.