PS5 saab omale eksklusiivmängud, mida PS4 konsoolile ei ilmu

0
597

Jason Schreier Kotakust on suutnud taaskord tekitada mängurite kogukonna hulgas korralikku paanikat. Sotsiaalmeedia vahendusel käib hetkel tõsisemat sorti arutelu võimalike PS5 eksklusiivmängude teemal või kas Schreier’i väited on üldse usaldusväärsed või mitte.

Schreier teatas Kotaku SplitScreen podcasti ajal, et PlayStation 5 saab müügile tuleku ajal omale eksklusiivmängud, mida PS4 konsoolile ei tule. Pikemas plaanis ei tohiks see tulla kellelegi üllatusena, et mõne aja möödudes hakkavad arendajad mänge välja andma vaid uue põlvkonna konsoolidele. Kuid Schreieri väited, et PS5 saab kohe müügile tuleku ajal omale PS5 eksklusiivmängud, on tekitanud paljudes hämmastust.

Schreier usub, et suurem osa kolmanda osapoole mängudest ilmuvad nii PS5 kui ka PS4 konsoolidele. Kuid lisab saates: “Mõned asjad, millest ma olen kuulnud, on ainult PS5 jaoks. Ma pole midagi kuulnud Xboxi mängude kohta, kuid olen kindel, et nende asjad hakkavad ilmuma nii paljudele seadmetele kui võimalik. Tegelikult nad isegi ütlesid juba, et Halo: Infinite hakkab olema põlvkondade vaheline, seetõttu usun ma, et Microsoft keskendub vähem eksklusiividele.”

Schreieri väidete tõttu spekuleeritakse nüüd, millised mängud võiksid ilmuda ainult PS5 jaoks. Mitmel pool on pakutud üheks selliseks mänguks Insomniac’i uut Ratchet & Clank’i. Lisaks on pakutud ka Bluepoint’i Demon’s Souls uusversiooni.

Vaata/kuula lisaks meie viimast saadet PlayStationi teemadel