Robloxil on rohkem mängijaid kui Minecraftil

0
114

Microsoft teatas märtsis, et Minecraftil on 91 miljonit aktiivset mängijat ühes kuus. Reedel teatas aga Roblox, et nad ületasid 100 miljoni aktiivse mängija piiri. Selle sündmuse tähistamiseks andis Roblox välja uue tasuta virtuaalse eseme, eksklusiivse kuldplaadiga õlavarustuse, mis on piiratud aja jooksul saadaval mängu kataloogis.

“Alustasime Robloxiga kümmekond aastat tagasi eesmärgiga läbi mängukogemuse tuua omavahel kokku inimesed üle kogu maailma,” ütles Robloxi asutaja ja tegevjuht David Baszucki. “Roblox sai alguse kõigest 100 mängijast ja käputäiest sisu loojatest, kes üksteist inspireerisid, avades võimaluse loomingule, koostööle ja kujutlusvõimele, mis jätkuvalt kasvab.”

Roblox on üks suurimaid videomänge kogu maailmas, mis tuli välja 2006. aastal ning on sellest ajast saadik kogunud suurt populaarsust nooremate mängijate seas ja 40% mängijatest on naissoost. Mängijad saavad soovi korral luua omaenda maailmu ja mänge, millele teised mängijad ligi saavad. Robloxil on tänaseks üle 50 miljoni kasutajate poolt loodud mängumaailma. Roblox on saadaval PC-l, Xbox One’il, telefonidel ja tahvelarvutitel.

Järgmisel nädalal, 9.-11. augustil, toimub toimub viies Robloxi arendajate konverents (RDC), kus mängude disainerid, skriptide loojad, ehitajad ja kunstnikud üle kogu maailma saavad tutvuda platvormile peatselt jõudvate uuendustega.