Rocket League kuulub edaspidi Epic Games’ile

0
82

Epic Games teatas täna, et nad ostavad ära Rocket League’i loonud Psyonixi mängustuudio. Esialgsete plaanide kohaselt vormistatakse ostutehing lõplikult maikuu lõpuks ning Rocket League lisatakse Epic Games Store’i käesoleva aasta jooksul. Ostusummat ei ole avalikustatud.

Esialgse pressiteate sõnastuse peale aga vallandus paanika, suuresti tänu uudist kajastanud artiklile, kus väideti, et Epic Games võtab Rocket League Steamist maha. Päris nii see siiski aga pole ja Epic Games avaldas US Gamer’is vastava selgituse, “Me jätkame Rocket League müügiga Steamis ja me ei ole teatanud plaanidest mängu müügi lõpetamisest seal… Rocket League jääb Steamis kättesaadavaks ka uutele ostjatele ja pikaajalistest plaanidest antakse teada tulevikus.”

Kahjuks ei ole Rocket League fänne rahuldanud ka uus selgitus ning arvatakse, et “pikaajalised plaanid tulevikus” viitab siiski sellele, et Epic Games võtab tulevikus Rocket League Steamist maha.

Rocket League ilmus 2015. aasta suvel ja tänaseks on kõikidel platvormidel kokku üle 57 miljoni registreeritud kasutaja.