Sony annab Anthemi eest raha tagasi

0
566

EA on viimastel aastatel korduvalt mängijate käest nahutada saanud oma mängude pärast. Olgu siis põhjuseks EA mängudes olevad mikromaksed, muud probleemid või näiteks üks katkine, juustuse loo ja veidrate animatsioonidega Mass Effect: Andromeda.

Sel aastal pani EA kõik oma ootused uuele online tulistamismängule Anthem. Õnnetuseks aga on tegemist ühe väga katkise mänguga, mille väljatuleku oleks pidanud edasi lükkama, kuniks kõik suuremad vead parandatud saavad. Kuid hoolimata beeta ajal (mida EA mingil veidral põhjusel demoks nimetas) esinenud tõsistest probleemidest otsustati siiski katkise mänguga välja tulla. Loomulikult lubati/kinnitati mängijatele, et kõik beeta ajal esinenud probleemid on juba parandatud ning mängu täisversiooniga probleeme pole. Õnnetuseks aga on täismäng veel rohkem katki kui beeta versioon oli, pidevad mängu kokkujooksmised, heli kadumine jne. Lisaks olemasolevatele tehnilistele probleemidele suudetakse iga uuendusega mängu aina rohkem katki teha. Kuid kõige nukram on olukord Anthemi PS4 versiooniga, nimelt suudab see terve konsooli kokku jooksutada, mis on PS4 kasutajaid pannud muretsema, et katkine Anthem võib nende konsooli ära rikkuda.

Mitmed Anthemi omanikud on lõpuks otsustanud katkise mängu eest raha tagasi küsida. “Sony on probleemidest teadlik ja pakub täielikku tagasimaksed Anthemi eest, ilma küsimusi küsimata. Kogu protsess võttis 5 minutit,” kirjutab üks kasutajatest Redditis.

Lõpuks on EA siiski ka ise probleemi tunnistanud. “Me oleme teadlikud probleemist, millest mõned teist on teada andnud #AnthemGame kohta,” kirjutas EA.