Star Wars Jedi: Fallen Order sai “olulise” paranduse

0
115

EA Play ajal näidatud Star Wars Jedi: Fallen Order’i demo oli ilmetu ja igav ning fännid olid nähtu üle sügavalt pettunud. Mõni aeg hiljem üritas Respawn küll asja parandada sellega, et nad lasid avalikult välja veidi pikema demo, mis andis meile veidi parema võimaluse mängule pilk heita. Õnnetuseks ei suutnud seegi demo mingeid erilisi positiivseid muljeid tekitada.

Pärast negatiivset tagasisidet kinnitas Respawn, et tegelikult on mäng siiski palju parem kui demost näha saab. Lisaks on mäng saanud nüüd ka ühe “olulise” paranduse, mille kohta mängijad tagasisidet andsid.

Nimelt märkasid fännid, et valgusmõõgad ei näe välja sellised nagu nad neid filmidest mäletavad. “Me tegime vea ja oleme selle nüüd parandanud,” rääkis Stig Asmussen Game Informerile. “See oli õiglane tagasiside ja kriitika. Parandasime ja muutsime veidi valgusmõõga tera kuju. Märkad seda erinevaust kohe.”

Asmussen kinnitab, et kui Star Wars Jedi: Fallen Order sügisel ilmub, siis näevad valgusmõõgad seal nüüd rohkem valgusmõõkade moodi välja, on keskelt heledamad ja värvi märkab pigem servades.

Star Wars Jedi: Fallen Order ilmub 15. septembril PC, PS4 ja Xbox One’i platvormidele.