State of Play – kust vaadata ja mida oodata

0
120

Sony uus State of Play toimub täna (24. september) õhtul kell 23:00 (Eesti aja järgi). Näha saab uut kraami PlayStation 4 ja PS VR-i jaoks.

Mis täpselt esitlusele tuleb, selle kohta pole Sony ametlikult veel midagi maininud. Kuid mitte ametlikult on arvata, et lõpuks ometi saab näha Naughty Dog’i uut mängu The Last of Us Part II ning ehk tehakse lõpuks teatavaks ka kuupäev millal mäng ilmub. Seniste kuulujuttude kohaselt on pakutud ilmumisajaks järgmise aasta veerbuari või maid, see viimane kõlab ilmselt märksa loogilisemalt.

Mida veel võiks oodata?

Kuna Sony pole midagi ametlikult kinnitatud, siis võib siinkohal teha ainult oletusi. Eksklusiivide puhul on neil mitmeid kandidaate, mille kohta infot oodatakse. Üheks selliseks on kindlasti Ghost Of Tsushima, kuid tõenäoliselt selle mängu kohta ei jagata meile enne infot kui alles järgmise aasta alguses toimuval PlayStationi meediaüritusel, kus tutvustatakse avalikkusele Sony uue põlvkonna konsooli koos sellele ilmuvate mängudega. Veidi rohkem tõenäolisemateks kandidaatideks on MediEvil, Concrete Genie ja Iron Man VR.

Üheks võimalikuks augutäiteks võib olla ka Death Stranding, samas see mäng on juba niipalju kajastust saanud, et sellele veel aega pühendada oleks lihtsalt patt.

Lisaks PlayStationi eksklusiividele võib esitlusele tulla ka kolmandate osapoolte mängud. Activision teeb PlayStationiga tihedat koostööd, mistõttu poleks üllatav kui Call Of Duty: Modern Warfare kampaania osa tutvustataksegi nüüd State of Play striimi ajal. FromSoftware Elden Ring sobiks samuti siia ilusasti. Kuulujutud räägivad midagi ka uuest Batmani mängust, aga… noh, loota ju võib.

Kus ma seda näha saan?

State of Play striimi saab täna kell 23:00 näha Twitch’i, YouTube’i, Twitter’i või Facebook’i vahendusel.

Mida ei tasu oodata?

Sony on üsna selgelt juba korduvalt teatanud, et nad ei plaani uue põlvkonna konsooli veel näidata. Kui ootad kannatamatult uut infot PlayStation 5 kohta, siis tasub varuda kannatust, sest ma olen üsna kindel, et PlayStation 5 esitlus toimub alles järgmisel aastal. Sunset Overdrive või järge Spider-Man’ile ei tasu siit ka oodata. 😉

Meile Meeldib Mängida #17 – Batmani sünnipäev

Batmanil oli suur uhke sünnipäev ja sel puhul anti lisaks koomiksitele ja muule nännile ka tasuta mänge ära. Lisaks Batmanile rääkisime ka mobiilimängudest. Näiteks...