Striimer räägib kogemata striimi ajal, et ta üritas annetusi välja lüpsta

0
321

Twitchi striimerid on varemgi unustanud ära, et nad endiselt striimivad ja siis kas teinud või rääkinud midagi, mis pole vaatajatele mõeldud. Sel korral aga sai piinliku veaga hakkama Elleyboo nimeline striimer, kes helistas oma poiss-sõbrale ning kurtis talle kuidas ta üritas vaatajatelt annetusi välja lüpsta.

Lisaks reklaamidele on annetused striimerite põhiline sissetulekuallikas ning Twitchi ajaloo jooksul on olnud isegi kümnetesse tuhandetesse ulatuvaid annetusi. Kuigi annetuste jaoks on striimide juures küll info olemas, kuid tavaliselt striimis otse annetusi ei lunita ega ka kurdeta kui nad sentigi ei saa. Elleybooo aga seadis oma striimi eesmärgiks teenida $100, kuid keegi polnud nõus talle sel korral annetama.

Pettunud Elleybooo otsustas seepeale helistada oma poiss-sõbrale ja uurida, kas too viitsib temaga Call of Duty’t mängida. Unustades ära, et ta endiselt striimib, kurdab ta telefonikõne ajal, et striim oli igav ja ta üritas vaatajatelt annetusi välja lüpsta, kuid ei saanud midagi.

Samal ajal aga üks teine striimer oli nõus $100 eest kassitoitu sööma.