The Division 2 muudatused toovad ümberkalibreerimise skoori ja rohkelt laskemoona

0
272

Kui ma Massive Entertainment’i juttu kuulasin, oli mu esimeseks küsimuseks, kellel kuradil on üldse probleeme Division 2-s laskemoona ja materjalidega? Seda on ju kõik kuradi kohad täis. Pealegi kui sul on probleeme laskemoonaga, siis ilmselgelt oled sa oma varustuse juures midagi ikka väga valesti teinud. Mängin ise LMG’ga põhiliselt – sööb laskemoona kiiremini kui mõni mees hommikul oma kohvi jõuab alla kallata – ja mul on harva laskemoon otsas ning kui on, siis on see tavaliselt mu oma lohakus või on tegemist uue relva ja varustusega, mida ma ei ole veel ümber sättinud. Isegi sellistel juhtudel – EI OLE probleemi laskemoonaga. Sama kehtib ka materjalide kohta, kui sul on tõesti nii suur häda materjalidega, siis ära müü looti poodi vaid lõhu see ära, seda kukub tonnide viisi, nii et materjalidest ei tohiks kunagi puudust tekkida.

Igaljuhul on mitmed mängijad käinud Massive Entertainment’ile kaebamas, et laskemoona ja materjale napib ning järgmiste uuenduste käigus saab see “probleem” lahenduse.

Õnneks pole see aga ainuke muudatus mis tulekul on. Massive kinnitas oma striimis, et nad teevad ka high-end geari ja mod’id tugevamaks. See viimane on teretulnud uudis, sest hetkel on üsna tüüpiline, et sinine või lilla mod on tihti märgatavalt paremate näitajatega.


The Division 2 – kas sul oli kodus kuulipilduja või granaadiheitja? Aga su naabril?

"Kas sul oli relv? Aga su naabril?" küsitakse mängu sissejuhatuses. Kuna tegevus toimub Ameerika Ühendriikides, kus viimastel andmetel on tsiviilisikute valduses üle 393 miljoni...


Lisaks tutvustas Massive uut rekalibreerimise süsteemi, mis viiakse praegusest gear skoorist lahku. Kui sa hetkel oma varustust rekalibreerid ja tõstad omadusi ümber, siis nii mõnegi omaduse puhul võib juhtuda, et maksimaalne lagi ümbertõstmisel on pea kaks korda väiksem. See osa tehakse nüüd ümber, et tulevikus oleks rekalibreerimine rohkem tasuvam. Selle jaoks viiakse rekalibreerimine gear skoorist täielikult lahku ja selle kõrvale tekib “Recalibration Score” ning edaspidi saad vastava omaduse täies ulatuses uuele relvale üle tõsta.

Kuna edaspidi rekalibreerimine sinu gear skoori ei mõjuta, siis hetkel tuleb 515 leveliga varustust minna otsima Dark Zone’i. Massive lubas oma striimis, et nad lisavad varsti ka teisi kohti ja võimalusi, kust level 515 varustust saada, sest nad ei taha mängijaid sundida Dark Zone’i minema ainult selleks, et kõrgema skooriga varustust saada.

Tulekul on ka uut tüüpi skill modbatteries, mis annab skill powerit juurde ning mida saab panna ükskõik millisesse pessa.

Ka crafting osa saab muudatusi. Valge Maja saab omale uue müüja kes hakkab müüma materjale ja jooniseid (blueprints). Lisaks on nüüd igal nädalal võimalik teenida senise ühe joonise asemel kuni kolm, pluss 1 joonis lisaks päevaste väljakutsete kaudu.

Kõiki muudatusi saab testida The Division 2 avalikus testserveris, enne kui need lõpliku heakskiidu saavad ja mängu lõppversiooni välja visatakse.