THQ Nordic ostis Gothicu mänguseeria loonud Piranha Bytes’i ära

0
70

THQ Nordic on taaskord oma portfelli ühe mängustuudio võrra suurendanud, sel korral on selleks Gothicu ja Risen mänguseeriatega tuntuks saanud Piranha Bytes. Mõlemad ettevõtted on koostööd teinud ka varem, mille tulemusena ilmus 2017. aasta sügisel Elex.

Ostu tulemusena ei muutu Piranha Bytes’i juures midagi, stuudio jääb endiselt Saksamaale ja kõik töötajad säilitavad oma töökoha. “Piranha Bytes arendab edaspidigi RPG-sid ja neil on täielik loominguline vabadus,” kinnitab THQ Nordic.

“Elus on olukordi, kus sa arvad, et “See tundub õige”. Noh, see on täpselt üks neist kordadest,” kirjeldab olukorda Piranha Bytes’i projektijuht ja mängu disainer Björn Pankratz.

“Oleme viimase paari aasta jooksul töötanud mitme suurepärase ja põneva asja kallal ning me oleme äärmiselt põnevil selle üle, mida tulevik õige partneri ja õige ettevõtete võrgustikuga pakub. Lõppude lõpuks me soovime jätkata suurepäraste, meeldejäävate ja mõjuvate mängude loomisega koos võimalikult suure loomingulise vabadusega ning THQ Nordic, kelle osa perekonnast me nüüd oleme, toetab meid täielikult.”

Kas tulekul on Elex 2 või hoopiski uus Gothic? Selle kohta on praeguses etapis veel miskit vara öelda.