Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint ilmub oktoobris

0
329

Eile näitas Ubisoft oma uut mängu Ghost Recon seerias, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Ubisoft Paris on loonud täiesti uue seikluse, viies mängijad tagasi USA erioperatsioonide üksuse, Ghost jälgedesse. Aga seekord tuleb silmitsi seista ühe raskeima vaenlasega üldse, Ghost üksuse endiste liikmetega, kelle eesotsas on meeskonna endine juht, major Cole D. Walker.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint on sõjaline tulistamismäng, mille tegevus leiab aset mitmekülgses ja vaenulikus avatud maailmas. Mängida saab üksi või kuni nelja mängijaga koos. Tegevus toimub salapärasel saarel Auroa, mis on koduks droonide loojale, Skell Technology. Õnnetuseks on aga kontakt saare ja välismaailma vahel katkenud, sest saare on oma valdusesse võtnud endised Ghost üksuse liikmed. Nad on on Skelli droonid tapamasinateks ümber programmeerinud ja valmis neid igal ajal kasutama, hoolimata inimohvritest.

Oma meeskonnaga saarele asja uurima minnes, tulistatakse sinu helikopter alla ning vigastatud, ilma abita ja vaenlaste poolt jahituna peavad mängijad selles metsikus maailma püüdma ellu jääma, vaenlased elimineerima ja kontrolli Auroa üle taastama.

Mängijatel tuleb silmitsi seista uute väljakutsetega, sealhulgas vigastuste ja väsimusega, pannes proovile oma ellujäämisoskused Auroa mitmekesisel maastikul. Ülesannete täitmisel on mängijatele jäetud täielik vabadus, kasutada on hulgi erinevaid taktikalisi võimalusi ja vahendeid, sealhulgas ka mitmeid uusi sõjalisi funktsioone. Sul on võimalus kanda oma haavatud meeskonnakaaslast või vastaseid, maskeeruda ümbruskonda või üles panna laagrit, et koos meeskonnakaaslastega hallata seadmeid, muuta klassi ja täpsustada oma strateegiaid. Valida saab tuhandene erinevate kombinatsioonide vahel, et luua oma ideaalne tegelane.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint sisaldab kindlat plaani, mis hakkab peale mängu ilmumist pakkuma regulaarseid uuendusi. Uued lisalood, klassid ja funktsioonid ning esimest korda Ghost Recon mänguseerias uus lõppmängu sisu, reidid.

Mängu tellimisel saab valida mitme erineva komplekti vahel:

  • Gold Edition sisaldab mängu ja Year 1 Passi
  • Ultimate Edition sisaldab mängu, Year 1 Passi ja Ultimate Pack’i
  • Wolves Collector Edition sisaldab mängu, Year 1 Passi, Ultimate Pack’i, Ubicollectibles kuju Lt. Colonel Cole D. Walker, metallkarpi, eksklusiivseid litograafiaid, Walker’i dog tag’e, Auroa veekindlat kaarti ja soundtrack’i.

Kõik kes tellivad Gold, Ultimate või Wolves Collector komplekti saavad mängule ligipääsu kolm päeva varem. Kõik kes eeltellivad mängu saavad ligipääsu Ghost Recon Breakpoint beetale ja Sentinel Copr. pakile, mis sisaldab eksklusiivset varustust.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint ilmub 4. oktoobril Xbox One’i seadmetele, PlayStation 4 konsoolile ja arvutile.