Troy Bakeri ja Borderlands 3 draama

0
137

Troy Bakeri ja Borderlands 3 draama ei näita mingeid märke vaibumisest, vastupidi, pigem võtab see suuremaid tuure üles.

Peale Borderlands 3 treileri ilmumist teatas pettunud Troy Baker, näitleja kes andis oma hääle Rhys tegelaskujule Tales from the Borderlands mängus, et Borderlands 3 treileris nähtud Rhys pole tema, kuid see oleks lahe kui Gearbox laseks tal Rhys’i osa sisse lugeda.

“Mul on kahju teid kurvastada, kuid see pole mina,” ütles Baker. “Kui Gearbox otsustab, et nad lubavad mul seda teha, see oleks lahe.”

Mõni aeg hiljem vastas Randy Pitchford Twitteris, et Troy Baker polnud asjast huvitatud, “Helijuht ütles mulle, et ta loobus sellest osast. Õnneks, see kuidas Rhys mängus ilmub, ei usu ma, et see oleks oluline. Näete seda ise kui mäng välja tuleb ja siis saate minuga nõustuda või mitte.”

Oma intervjuus Only SP’ga räägib Baker, “Ma ütlesin, et tahaksin tagasi tulla. Nemad [Gearbox Software] ütlesid, et ma ei tule tagasi.”

Baker jätkas, “Nende ajajoon jutustab huvitavat lugu. Ma arvan, et se on huvitav kuidas Randy Pitchford teatas, et ma loobusin pakkumisest ja siis ütleb ta, et ta kuulis, et ma loobusin. Ma kontrolliksin fakte enne kui ma internetis seda teataksin.”

Mis siis tegelikult juhtus? Eks meil tuleb oodata ja vaadata, mida Pitchford või Gearbox vastab.