Ubisoft plaanib lagedale tulla oma mänguteenusega – Ubisoft Pass

0
172

Eelmisel aastal liikusid ringi jutud sellest, et Ubisoft plaanib samuti turule tulla oma digitaalse mänguteenusega, sarnaselt Microsofti Xbox Passi ja EA Accessiga. Sellele tegi vihjeid eelmisel aastal ka Ubisofti juht Yves Guillemot. Mis aga uue teenuse nimeks saab ning millal see ilmub, selle kohta seni info puudus.

Mitteametlike allikate väitel pidi Ubisoft E3 ürituse ajal lagedale tulema mitte ainult uute mängudega vaid ka uudistega Ubisoft Clubi osas, sealhulgas uue teenusega. Nüüd aga kerkis Ubisofti mängupoes esile Ubisoft Pass Premium nimelise toote kohatäide, mis praeguseks hetkeks on küll Ubisofti poest maha võetud kuid kasutajad jõudsid seda siiski enne märgata ja leidu ka teistega jagada.

Tellitava teenuse kategooria Ubisofti poes lubab oletada, et Ubisoft Passi hakkab olema rohkem kui üks variant, ilmselt siis midagi sarnast Origin Accessile, kus on odavam variant, mis annab ligipääsu Vaulti lisatud mängudele ning kallima kuutasuga variant, mis annab ligipääsu ka uutele EA mängudele. Ubisoft Passi kohta peaks ametlikku infot jagatama järgmisel kuul toimuva E3 ajal.