Lihtne trikk, kuidas ülisoodsalt omale Xbox Game Pass Ultimate’i kuni kolmeks aastaks saada

0
1309

Microsoft on ametlikult heaks kiitnud triki, mis võimaldab kasutajatel oma olemasoleva Xbox Live Gold tellimuse muuta 1 euro eest Xbox Game Pass Ultimate’iks.

Microsoft tutvustas E3 2019 pressikonverentsi ajal Xbox Game Pass Ultimate’i, mis sisaldab Xbox Game Passi (Xboxil ja arvutil) ja Xbox Live Gold’i. Teenusega tutvumiseks pakub Microsoft Xbox Game Pass Ultimate’i €1 euro eest kuuks ajaks.

Mõni aeg tagasi avastasid Xboxi kasutajad aga nutika viisi kuidas olemasoleva sooduspakkumise abil märgatavalt oma kulusid Xbox Game Pass Ultimate’ile vähendada. Kui tavaliselt Microsoft sulgeb sellised augud üsna kiirelt, siis sel korral on otsustanud Microsoft, et las ta siis olla ning reklaamib nüüd olemasolevat võimalust ka Xboxi lehel, jagades kasutajatele täpseid näpunäiteid kuidas olemasolevat pakkumist maksimaalselt ära kasutada.

Nimelt kui sul on juba olemas Xbox Live Gold tellimus, siis Xbox Game Pass Ultimate’i sooduspakkumise kasutamisel muudetakse kogu sinu alles jäänud kuud automaatselt Xbox Game Pass Ultimate’iks ringi ning lisatakse üks kuu juurde. Näiteks, kui sul on oma kontol 6 kuud Xbox Live Gold’i ja 3 kuud Xbox Game Passi, siis selle muutmisel Xbox Game Pass Ultimate’iks saad sa kokku 10 kuud Xbox Game Pass Ultimate’i (Xbox Live Gold + Xbox Game Pass Xboxile ja arvutile). Arvestades Xbox Live Gold 12 kuu hindasid hetkel, siis on võimalik omale Xbox Game Pass Ultimate hankida kõigest 35-60 euro eest aastaks, mis muidu läheks sulle aastaks maksma €155.88.

Et olemasolevast pakkumisest maksimaalset võtta:

  1. Mine oma Microsofti konto lehele.
  2. Vali lehelt “Services and Subscriptions”, mis näitab millised tellimused sul hetkel aktiivsed on.
  3. Enne kui kasutad sooduspakkumist “one month of Xbox Game Pass Ultimate for €1”, pikenda oma Xbox Live Gold tellimust, maksimaalselt kuni 36 kuud.
  4. Nüüd kui sul on Xbox Live Gold odavalt kolmeks aastaks või vähemaks pikendatud kasuta Xbox Game Pass Ultimate pakkumist üheks kuuks €1 eest.
  5. Peale pakkumise kasutamist muudetakse kogu sinu Xbox Live Gold tellimus ümber Xbox Game Pass Ultimate’iks.

“Loodame, et need nõuanded aitasid ja teil on võimalik nautida nüüd paljudeks aastateks Xbox Game Pass Ultimate’i ühe väga, väga madala hinna eest. See on üks parimaid pakkumisi mängumaailmas,” kirjutab Will Tuttle Xboxi lehel.